Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (265)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tohle byla vlastně příležitost pro to, aby si herci vyzkoušeli nějaké kostýmy a trošku si potančili. Taky jsem se jednou dvakrát třikrát rozesmál, ale spíš nad tuhostí srandy (myslím, že slovo trapný tady bylo skloňováno mnohokrát.) Nemám rozhodně nic proti sexy komediím, ale většina z nich se pořád stále dokola opakuje a nepřináší nic, co bychom už neviděli jinde. Klasicky nejvtipnější momenty byly ty, jenž nepojednávaly o sweetest thing. Jako vždycky. Zatímco jednu hvězdičku dávám za za scénu "rozzlobené lesby s baseballkama", nad písní z kavárny jsem zůstal v úžasu. Songů s takovýmto tématem je málo, ale že by se opravdu musely skládat... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Nancy Pimental .. Příšerně hloupá, zbytečná kokotmedie. Naivní a herecky odfláknutá. Nějak pořád nechápu smysluplnost natočení takového zbytečného braku. Při sledování jsem pořád čekal, že už se něčemu zasměji, ale kde nic, tu nic! Jen se holky několikrát převlíkly, zazpívaly a.. odešly. ()

Reklama

cross odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli se rádi koukáte na proklatě sexy kočičky v čele s nádhernou Cameron, pravděpodobně se filmem prokoušete až do konce, ale jinak nevidím jediný důvod, proč tenhle film proklatě silně neignorovat! Dávat alespoň jednu * za to, že bych se snad od všech mladších představitelek tohoto "filmu" nechal s přehledem zneužít, mi připadne příliš pubertální a vlastně i nefér vůči ostatním blbostem, u kterých jsem se alespoň trochu pobavil... ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Já jenom doufám, že se jistá část divácké obce teenegerovských fekálně-stupidních komedií co nejdříve přejí a filmy podobného ražení skončí v propadlišti dějin. Já proti pitomostem vůbec nic nemám. Problém je ale v tom, že filmy jako Bulšit nebo právě Prostě sexy jsou tak špatné, že se už člověk nemůže bavit ani na účet jejich tvůrců. Vidět to v kině, asi bych utekl. A na závěr - má tak dobrá herečka jako Cameron Diaz zapotřebí ukazovat se v takových shitech? Odpověď - zřejmě ano, za ty prachy... ()

Ajka1 odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože! Panebože!! Panebože!!! Původně byl snímek zřejmě zamýšlený jako tajná americká vladní zbraň určená k vyslýchání teroristů a nějakým nedopatřením se dostala do rukou nenažraného hollywoodského distributora, který touto (s prominutím) sračkou zamořil světová kina a videopůjčovny... hotová pekelná muka, to vám teda povim. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Dr. Greg, přítel Courtney, je ve skutečnosti režisér James Mangold. (HappySmile)

Reklama

Reklama