Casper a Wendy (TV film)

Casper Meets Wendy

Dobrodružný / Rodinný / Komedie / Fantasy

USA, 1998, 90 min

• Mahalik

Hilary Duff tam lítá na koštěti a pokouší se čarovat. Bizar!(29.9.2006)

• sinp

Tak dětský kanál Fox kids zatím skutečně perlí. Po nechutném braku Muži v bílém přichází další zpracování ducha Caspera. Jenže narozdíl od příjemného filmu z roku 1995 přináší tahle slátanina pouze tragické herecké výkony, příšerného ducha Caspera který je tak hodný až z toho dostanete migrénu a vlastně žádný příběh.(18.7.2005)

• SeBig

Nelibilo se mi to když jsem malý a už to nikdy vidět nechci!(14.2.2012)

Hodnotím jen z nostalgie.(18.1.2009)

• U.Tarare

Tak tohle ne! Nevím, jestli mi to totálně zkazil strašný český dabing a nebo je to fakt vážně strašnej humáč. No, pravděpodobně od každýho trošku. Snad budu mít štěstí a už tenhle blivajz nezahlídnu ani v televizním programu.(22.6.2009)

• bestlama

Ha, další blbost!!(21.5.2009)

• Daewiik

Tomuhle se nemůže zasmát ani dítě + ten dabing byl příšerný! Prostě trapné!(2.8.2011)

• Psycho.R

Kdyby nebyl Casper mrtvý, zabil bych ho(29.5.2009)

• Gore

Tragédie...(20.6.2009)

Potešilo ma, keď som spoznala malú Hilary :) Túto herečku mám veľmi rada a ako sa ukázalo talent mala už ako malá :) + Rozprávka Casper tiež patrila stále k jedným z obľúbených rozprávok :))) No napriek tomu som z toho tak trošku vyrástla :) V tejto dobe by som asi dala 3* , ale ak sa presuniem do mojich detských čias, bolo by to za 4* ;) Preto 4 z 5 :))) Ešte stále sa rada stratím vo svete rozprávok :))(6.12.2010)

• Sintiroma

Tak jo je to pohádka a asi bych to měl brát v úvahu a dát aspoň hvězdu,ale kdyby ta animace byla o kapánek lepší a všechny ty události se tam neděly tak rychle.Dávám 10%.A to je spíš odpad nez 1 hvězda.Bohužel.(22.6.2009)

• Goodlooker

"Casper je hodný duch, neumí být vůbec zlý...". Tak tenhle film je vážně dusot... Škoda mluvit!(22.12.2004)

• Metou

Pozriet si to a kupit si listok na psychiatriu ... Nebolo by to take zle keby som to nevidel asi z najhorsim ceskym dabingom ...(22.7.2008)

Vy hodnotíte pohádku pro děti způsobem "odpad!", ale neříkejte mi, že jako malým dětem by se vám to nelíbilo :) Mně teda jo!(16.7.2011)