Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kdepak Přepadení v Pacifiku! Tohle je Seagal v nejlepší formě a ve svym vůbec nejlepším filmu. Jako nekompromisní Gino si razí cestu skrz špinavý ulice Brooklynu, aby dopadnul zfetovanýho hajzla v podání Williama Forsytha. Akce, střílečky, hlášky a samozřejmě Stevenův trademark - spousta zlámaných končetin. Závěrečné zúčtování s brokovnicí je fajn a správně oldschool, ale co se týče efektu, tak vítězí zcela jistě scéna v baru, kde Seagal, s pomocí kulečníkové koule omotané v hadru, zlikviduje početnou grupu zmrdů, a jednoho z nich ještě stačí dvakrát vrátit do telefonní budky. Bomba. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Tak sem to shlidnul a musim rict ze to bylo vpohode :) hudba dobra,seagal dobrej a drsnej tak jak ma byt :) dostal sem chut na stary seagalovky :) rozhodne jeden z jeho lepsich filmu (ztech starsich) :) hej tak vole update a nechapu hodnoceni..tohle by melo mit tak 80% to je fakt sleha kurva ten richie je blazen psychopat curak..skvela hudbaa..jak ost tak songy..no sleep to broooklyyyyn!! ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak nez se pustim do psani musim upozornit na jednu vec a sice ze toto je muj jubilejni petisty koment na CSFD porad sem si rikal ze to musi byt nejaky reprezentativni film a mel spoustu kandidatu nakonec sem si rekl ze okomentuju prvni co mne zrovna napadne a to je tento no a ted k filmu jako takovemu opravdu jsem nevidel Ritchieho a nevim proc Ritchie zabil Bobyho ale zeptat se mne na to Seagal nejakou odpoved uz si najdu neni totiz radno srat tohohle drsnyho poldu co jde nekompromisne po vrahovy svyho partaka Steven v zivotni forme a ten zaverecnej fight nebo spis brutalni destrukce Williama Forsytha uz je pro mne klasickou scenou spolu s Prepadenim 2 Seagalova absolutni spicka a u mne jasnych 5* na zdejsi hodnoceni se nedivat protoze 66% je samozrejmne kravina ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Trošku brutálnější Seagal. Taky tenhle má klasiky jako jsou hlášky, lámání končetin, alright za každou druhou větou a nulový emoce. Ale tak i svoje perly jako Segalův baret, zfetlýho záporáka, kterej střílí lidi na potkání, kouli v ručníku, štěně, vrták v hlavě. Co víc si přát... Seagal na svém vrcholu. - "Don't be a bad guy. What do you wanna shoot me for? Don't be a bad guy. Be a nice guy, alright?" ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Drsný film s drsným prostředím. William zvládl svou ůlohu dokonale a závěr, kdy se Steven pere se sjetým protivníkem je určitě nejbrutálnější co sem kdy viděl, ale někdy to nešlo a musel sem se smat, třeba jak William vytáhne na Seagala panvičku a chce ho přetahnout, ale Seagal mu panvičku vyrve z ruky a přetáhne Williama. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Slovo „fuck“ je ve filmu vysloveno 114 krát. (POMO)
  • Kvůli požadavkům Stevena Seagala (Gino) byla role Williama Forsytheho (Richie) zkrácena. (VSVB)
  • Film se natáčel v říjnu 1990 v Brooklynu. (ssfan)

Reklama

Reklama