Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie Boba Dolmana s Goldií Hawnovou a Susan Sarandonovou v titulních rolích vypráví o dvojici žen, jejichž jediným životním zájmem na konci 60. let byl rokenrol. Od té doby však uplynulo mnoho vody a „rockerky“ Suzette a Vinnie se přes dvacet let neviděly. Z divošky Vinnie (Susan Sarandonová) se stala solidní Lavinie, manželka a matka dvou dcer, žijící v domku na předměstí. Pečuje o květiny a pořádá zahradní párty pro sousedy. Excentrická Suzette (Goldie Hawnová) však zůstala taková, jaká byla v mládí. Hrdě nosí své tetování, pozůstatek divokých časů. Když se jí však jednoho dne život sesype jako domeček z karet, vypraví se za svou jedinou kamarádkou, která by ji mohla zachránit nebo alespoň půjčit pár tisícovek. Setkání dávných rockerek je střetem dvou odlišných ženských světů. Jedna žije v minulosti, druhá se z ní dokázala vymanit. Společně se však naučí vážit si hodnoty života v přítomném okamžiku. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

anniehall 

všechny recenze uživatele

3,5* Susan Sarandon a Goldie Hawn je kombinace, které alespoň já nemohu odolat. A přidáte-li ještě lákavé téma groupies a poměrně slušivý hudební kabátek, máme k dispozici kus, který je efektní, ale lehce přiškrcený v určitých partiích. Zejména co se scénáře a režie týče. Lehounce nadprůměrná a neurážející komedie se skvělými hereckými výkony všech hlavních představitelů. ()

Nautila 

všechny recenze uživatele

Hodně naivní, co se přeměny spořádané matky týče, a vůbec celkově hodně jednoduché, předvídatelné a místy přeslazené. Přesto to neurazí a je to milé na odpočinkový večer. Velkým plusem je zpestření komickou postavou spisovatele, ztvárněné výborným G. Rushem, a Susan Sarandon rovněž potěší. Jen ty její upnuté kožené kalhoty byly moc... ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie o "starejch a neklidnejch", která má (nebo se o to aspoň snaží) menší myšlenkovej přesah. Příběh se výraznym způsobem nevymyká mainstreamu a je do určitý míry předvídatelnej. Do slušnýho průměru ale snímek táhne sympatický herecký obsazení. Nejvíc tu vládnul Geoffrey Rush, kterej dokázal zahrát úzkostlivýho scénáristu fakt skvěle (jenom je škoda, že nedostal víc prostoru). Goldie Hawn a Susan Sarandon byly ale po herecký stránce taky v pohodě. Převážně ve mně panuje spokojenost, jako jednorázová oddychovka na večer se Rockerky ukázaly jako správna volba a dal se přežít i dabing. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Osoba, kterou jsem nyní, mé minulé JÁ nechápe." Rockerky ve mně vyvolaly toužebné očekávání na okamžik, kdy budu svým dětem zakazovat chodit do míst, kde by je mohl potkat alkohol, nelegální droga či rána pěstí do ksichtíku a budu se přitom pokrytecky tvářit, že jsem v takovém prostředí neprožil své mládí. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Rajcovní Goldie utáhla s přehledem celý film sice na provařené nudli, ale svatá prostoto v 57 letech!! Krom toho, že vypadá famózně, hraje lehce a s přehledem přesně v mezích zralé ženy, která ví, že každý den je třeba jedin(ečn)ý a ten poslední. Susan s oduševnělou tváří má stále co nabídnout, jen už prosím ne pitkáče, to jí zakažte!! Geoffrey byl zářným příkladem, jak rychle se změní osamělý morous v příjemného společníka a to už snad stačí. Pasáž o rodinné krizi a maturitní proslov bych vypustila jednou provždy, kazila celkovou imidž stejně účinně jak úporná snaha být někým jiným a žít cizí život. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama