Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fester Addams už je dlouhou dobu nezvěstný. Jeho bratr, patriarcha rodiny Gomez Addams, se cítí za jeho zmizení odpovědný a lituje desítek let, které strávil bez něj. Každý rok v den výročí Festerova zmizení pořádá Addamsova rodina seanci a prosí o jeho návrat. Po pětadvaceti letech se konečně dočkají odpovědi. Muž odpovídající Festerově popisu zaklepe na dveře jejich sídla, s pochybnou psychiatričkou jménem dr. Greta Pinder-Schlossová a rodinným právníkem Tullym Alfordem po boku. Podle nich se Fester ztratil v bermudském trojúhelníku a nyní trpí amnézií. Je tenhle člověk skutečně Fester? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (436)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

"Je to z naozajstných citrónov ? ÁNO. Ja konzumujem len prírodné potraviny, vypestované bez konzervačných látok. Určite sú to pravé citróny ? ÁNO. No, dohodneme sa, kúpim si pohár, ak si Vy kúpite krabicu mojich skautských koláčikov. Súhlasíte s tým ? A SÚ VYROBENÉ Z OZAJSTNÝCH SKAUTIEK ?" čo dodať ? DOKONALO MORBÍDNE & MORBÍDNE DOKONALÉ ! PERMANENTNÝ ÚSMEV !!!!! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Kožené řemeny, rozpálené pohrabáče..." "Později, drahý." Tohle patří k té spoustě věcí, které jsem ve své době nechal minout kolem. Viděl jsem jen pár dílů seriálu v telce, na tohle jsem do kina nešel. Takže další setkání až po desítkách let. Možná bych si to tehdy ani tak neužil. Anjelica Huston je naprosto kouzelně rozkošná, nikdy jsem ji nějak nemusel, ale snad se narodila jen pro tuhle postavu. Ta jména - slečna Bradbury, paní Craven. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marc Shaiman: 1. Deck The Halls/Main Title ,2. Morning ,3. Seances And Swordfights ,4. Playmates - The Kipper Kids ,5. Family Plotz ,6. The Mooche ,7. Evening ,8. A Party...For Me? ,9. Mamushka - Raul Julia/Christopher Lloyd ,10. Thing Gets Work ,11. Fester Exposed ,12. Teh Rescue ,13. Finale ()

suicide 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říci, že bych se chlámal nepřetržitě po celý film - ale o tom to také nebylo! Stejně jako impresionistický obraz jsou samé tečky, dokud si nepoodstoupíte, tak i v Addamsově rodině všechny ty jednotlivosti tvoří ten jedinečný celek. Co by byla Morticia bez Gomeze? Co by byli obabez mozbidnosti? CO by byla morbidnost bez francouzštiny? ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Remake Addamsovej rodiny sa myslím dosť vydaril. Prekvapila ma veľká dávka hlášok a suchého humoru. Každý dostatočne zvrhlý fanúšik si tu príde na svoje. Podaril sa aj casting. Raul Julia, Christopher Lloyd, či cool Christina Ricci. Možno je škoda Anjelici Houston, je to skvelá herečka, ale nie je tak sexy, ako bola Carolyn Jones. S týmto filmom mám dva problémy, ktoré mi bránia dať viac ako 80%. Po prvé je to atmosféra filmu, ktorá mi za žiadnych okolností nepripomína to, čo si predstavujem pod pojmom Addams Family - to sa týka hlavne domu, ktorý je príliš "holý". Druhá výtka je k dejovej línii, kde zbytočne rozbíjajú rodinu, ktorá najlepšie funguje ako celok. Navyše je škoda Strýka Festera, ktorému sedela skôr pozícia vzadu, občasného hláškara a nie nosnú časť deju. To asi preto, lebo ho mám z rodinky najradšej :). Ale aj tak je to skvelá čierno humorná pecka s niekedy až totálne úchylným humorom ... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (37)

  • Během natáčení zkrachovalo původní studio Orion, peníze na dokončení filmu poskytl Paramount. "Byl jsem tehdy hromádka nervů. Omdléval jsem a zvracel," vzpomíná režisér Barry Sonnenfeld. (Jennifer.S)
  • Během natáčení se vystřídali tři kameramani. První odešel po měsíci natáčení, druhý hned po nástupu skončil v nemocnici s vážnou infekcí. Nakonec se za kameru postavil sám režisér (s bohatými kameramanskými zkušenostmi) Barry Sonnenfeld. (Davosh)

Související novinky

Tim Burton se vrací k Addamsovým

Tim Burton se vrací k Addamsovým

18.02.2021

Režisér Tim Burton (Velká ryba, Alenka v říši divů) se upsal novému hranému seriálu o postavě Wednesday Addamsové z kultovní Addamsovy rodiny. Seriál vznikne na streamovací službě Netflix, bude mít… (více)

Reklama

Reklama