Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

George Banks tvoří se svou ženou Ninou výjimečně šťastný pár a vášnivě miluje své děti, malého Mattyho a starší Annie. I v ní stále vidí malé děvčátko, takže nemůže věřit svým uším, když se Annie vrátí ze studií v Evropě a oznámí, že by se chtěla vdávat. George vůbec není nadšen vyhlídkou, že čas jeho otcovské péče je u konce. Věnuje budoucímu zeti mimořádnou pozornost a zpočátku se k němu samozřejmě staví naprosto odmítavě. Sabotuje dokonce i svatební přípravy. Nakonec se však přece jen rozhodne nestát dceři v cestě a jako hrdý otec ji přivede k oltáři. Než se tak ovšem stane, je třeba svatbu připravit a to se ukáže být doslova noční můrou. (TV Nova)

(více)

Recenze (157)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Zkratka S.M. zkrátka projednou neznamená sado-maso, i když dívat se na šklebícího se a přehrávajícího S.M. a vůbec celou tuhle plytkou ryzí hollywůďárnu mi chvílemi připadalo až sebepoškozující... :-[ . . . D.K. mi pak bylo chvílemi i trošku líto. Anebo mi to hlava nebere a celý jsem to nepochopil a byla to prostě nějaká parodie na všechny ty vymazlené inteligentní komedie, ve kterých kdy hrála... . . . Nu, každému co jeho jest. Ztráta času a škoda slov... - - - - - (Poprvé viděno 1.5.2009 za nováckého májového odpoledne, komentář zde zbytečně kdovíkolikátý - 1.5.2009) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Main Title ,2. Annie's Theme ,3. Drive to Brunch ,4. Snooping Around ,5. Pool Cue ,6. Annie Asleep ,7. Basketball Kiss ,8. The Wedding ,9. Snow Scene ,10. Nina at the Stairs ,11. The Big Day ,12. Annie at the Mirror ,13. Pachelbel Canon ,14. The Way You Look Tonight ,15. My Annie's Gone ,16. The Way You Look Tonight (Reprise) ,17. End Credit , ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Tentokrát mi je náhodou jedno, jestli se jedná o remake. Tenhle film mě iritoval od samýho začátku. Nevím, jestli jsem tak cynickej starej bastard, ale přišlo mi to jako jedna velká fraška. To, že by si měla vzít někoho po čtyřměsíční známosti mi přišlo jako hovadina a taky bych jí tu svatbu nezaplatil. A průběh filmu děsně nudnej a doopravdy trapnej. Vlastně mi to přišlo spíš jen jako pohled na pseudoproblémy několika horních tisíc. Žvásty Diane mě iritovaly, Steve mi připadal jako naprostej neovládající se trouba a ta jejich dcera jako pořádně rozmazlenej fagan. Jediná dobrá scéna z obou filmů (tento a pokračování) je, když ve dvojce jedou večer do té nemocnice. Jinak je to absolutně zapomenutelnej nedůležitej kvazisnímek. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Pohodová rodinná komedie obsahují nejednu životní pravdu. Celá působí hodně civilně a "jako ze života", protože normální lidi řešej obyčejný problémy (nejenom) s plánovánim svatby. A právě tohle, ještě spolu s decentnim humorem a slušnym hereckym obsazenim jsou největší devizy snímku. Steve Martin je v roli otce naprosto dokonalej a Martin Short zase totálně teplej :D Fakt příjemná podivaná bez patosu a trapnosti, která si zaslouží víc než jednu projekci, čtyři silnější hvězdy. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Videl som tuto komediu viackrat a vzdy sa nasmejem hlavne na reakciach Stevea Martina, ako sa v jeho ociach vecne malicka dcerka Annie, ktora je dnes uz dospela zena chysta vydavat a tie stresy pred svatbou. Spokojne mozem dat tejto komedii 4 hviezdicky, pretoze vzdy ma pobavi, nech ju vidim kedykolvek. Reziser Charles Shyer natocil i pokracovanie HLAVA RODINY 2 - TATINEK NEBO DEDECEK (1995) alebo i novinarsku komediu s Juliou Roberts ZBOZNUJU TRABLE (1994)... 06.04.2010 ______ Steve Martin - (George Banks) +++ Diane Keaton - (Nina Banks) +++ Kimberly Williams-Paisley - (Annie Banks) - Kieran Culkin - (Matty Banks) +++ George Newbern - (Bryan MacKenzie) +++ B.D. Wong - (Howard Weinstein) +++ Peter Michael Goetz - (John MacKenzie) +++ Kate McGregor-Stewart - (Joanna MacKenzie) +++ Hudba: Alan Silvestri +++ ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • V 58. minutě vystresovaný George (Steve Martin) nakupuje večeři v obchodě. Z každého balení housek vytahuje čtyři kusy z dvanácti s tím, že potřebuje housky k párkům baleným po osmi. To provede se třemi baleními, dohromady tedy chce 24 housek. Stejný počet by měl i v případě, že by koupil dvě celá balení. (tom.nosek)

Reklama

Reklama