Reklama

Reklama

Depeche Mode: Devotional

Obsahy(1)

Památný záznam Devotional vychází poprvé na DVD! Dokument, který pro DEPECHE MODE natočil slavný fotograf a režisér a také dlouholetý spolupracovník kapely Anton Corbijn během jedinečného turné v roce 1993, patří k nejslavnějším v historii pop-music. V době vzniku byl nominován na cenu Grammy jako Nejlepší dlouhohrající hudební video. DVD rovněž obsahuje druhý disk jako bonus, na němž jsou zachyceny koncerty z Frankfurtu a Barcelony, dobový dokument MTV, interview s autorem snímku a další zajímavosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vždy som bol blázon do rockovej hudby. Preto novoromantická, popová scéna išla mimo mňa. Ale takú veličinu akou boli Depeche Mode sa prehliadnúť nedalo. Výnimočná kapela. Atmosferické, rytmické, syntetické melódie s charismatickým spevom Davida Gahama. Kto by to nepoznal? DVD "Depeche Mode: Devotion" je záznam ich koncertu z roku 1993. V čase, kedy boli na vrchole svojej dlhej kariery. Obrovské pódium, veľkoplošné obrazovky, super projekcia, dokonalé osvetlenie, čistý zvuk. Výborný koncert. Martin Gore * David Gahan * Andrew Fletcher * Alan Wilder * DM **** ()

martinpk 

všechny recenze uživatele

Depeche Mode v novom, rockovom šate (SOFAD). Dave si to fakt užíva!! Dobre že mu Cobain zobral nápad s gulkou. Anton vymakal scénu na top!!!! Alan Wilder za bicími a celkovo hutný, silný zvuk a samozrejme Martinova gitara a Fletchove tanečky. Vždy keď si to pozriem, tak zimomriavky fungujú. Nostalgicky ostane u mňa vždy top koncert DEVOTIONAL. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Bezkonkurenčne najlepšie turné a najlepší záznam z vystúpenia dm. SOFAD je pre mňa ďaleko to najlepšie čo kedy natočili, tak som ovplyvnený aj týmto faktom. Videl som snáď stokrát, a určite stokrát ešte uvidím. Vizuálne vrcholy: in your room, i feel you, personal jesus. Chýba mi viac záberov na publikum. ()

Krystalion 

všechny recenze uživatele

Nejlepší kapela na světě a jejich zabijácké turné, které vyšťávilo celou kapelu hlavně díky drogovým excesům zpěváka Davida Gahana a kvůli kterým také odešel čtvrtý člen kapely Alan Wilder a potom už to nikdy nebylo jako dřív. Celkem toto turné, tak i tato deska se k Depešákům vůbec nehodilo a házelo je to úplně to jiného levelu. Mnoho věrných fanoušků to dokonce přestalo poslouchat, ale z pohledu znalce a s odstupem času musím přiznat, že to je to nejlepší, co kdy udělali. ()

dzira 

všechny recenze uživatele

Velmi mne mrzí, že jsem tehdy nebyl osobně přítomen. Měl jsem přitom možnost, neboť DM hráli několik koncertů na jižním pobřeží Francie, kde jsem zrovna trávil ve stejné dny dovolenou.... SOFAD je nejlepší deska DM a tento koncertní záznam považuji za neljepší záznam koncertu, jaký jsem kdy viděl (a bylo jich dost...) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama