Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý atraktivní podnikatel vlastní velký dům a v něm dílnu, kde zaměstnává osoby s mentálním postižením. Sem je také umístěna jedna nová dívka, kterou podnikatel později sexuálně zneužije. Pod sympatickou tváří se totiž skrývá sadistický maniak, který propadá sadistickému sexuálnímu šílenství, kdykoliv spatří ženu v červených šatech. U soudu je však zproštěn viny. Sociální pracovnice a opatrovnice dívky se pouští do odhalení odhalení maniakova tajemství a nerovného boje s touto šílenou bestií. Film patří do skupiny extrémně násilných a brutálních HK CAT III filmů. (Flipnic)

(více)

Recenze (33)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento film z Hong Kongu jsem měl to štěstí slyšet s prvotřídním německým dabingem a vidět se slovenskými titulky. Celkově se mi jevil jako sračka. Znásilňovatel je opět hnán traumatem z dětství a mstí se na svých obětech. Vůbec nevěřte kecům v ostatních komentářích. Film není ani zdaleka tak brutální, jak je popisováno. Já se především nudil. 1* ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Pan Chan je na první pohled solidní atraktivní podnikatel, který vlastní malou dílničku, kde zaměstnává několik mentálně postižených dělníků. Tento pohledný mladík má ale jedno tajemství, které je zapříčiněno traumatem z jeho dětství, kdy jeho matka, oblečená v červených šatech, zabila jeho otce a bratra ve chvíli, kdy ji otec načapal s milencem. Chan přežil jen náhodou. Avšak od té doby, kdykoli spatří ženu oblečenou v červených šatech, přestane se kontrolovat a v plné míře propukne jeho sexuální a vražedný amok. Chan se snaží svému šílenství vzdorovat, což z něj nedělá klasického hororového nemyslicího zabijáka, ale celkem rozporuplnou osobnost. Konec filmu, kdy naplno propukne Chanovo šílenství, je fantastický a Ben Ng je opravdu ďábel v lidském těle, který dokáže neskutečné grimasy, které ovšem nepůsobí nikterak komicky. A vůbec je velmi potěšující, že film je oproštěn od jakýchkoli fórků, což nebývá u hongkongských filmů zvykem. V určitém pohledu lze tento film označit za kultovní. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Strašlivý a znepokojující Cat 3 shocker! Opravdu explicitní a špinavý flick,který nikoho nemůže nechat chladným! Na největší show se podílel Ben Ng,který svůj herecký výkon podal excelentně ! Jeho transformace z něžného pracovníka ve vyšinutého svalnatce,násilníka doslova zvířete je neuvěřitelná a řadím ho mezi nejlepší psychopaty,co jsem kdy spatřil. Zde velká spokojenost. ()

dennykr 

všechny recenze uživatele

Kultovní film, který z řady běžných (a průměrných) CATIII snímků v mnoha ohledech vybočuje. Především způsobem, jakým pracuje s barvami a osvětlením, s napětím (chytře v každé třetině mění způsob práce s informacemi i stylistickými prostředky a buduje tak napětí různými způsoby) i snahou vyhnout se rychle sestříhaným násilným scénám, čímž vytváří pocit, že divák vidí víc, než by vlastně chtěl. Detailněji (a se screeny) pak tady. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Sexuální mašina, vyšinutý sociopat, který neudrží své choutky na uzdě pokaždé, když spatří ženu v červené. Neuvěřitelně silný a zrůdný film ve všech ohledech. Ben Ng by si zasloužil cenu za nejvyšinutějšího filmového psychopata; těžko uvěřitelné, že to jenom hraje, natolik je přesvědčivý. A podobně je to i s filmem. Billy Tang je mistrem svého oboru a troufám si říct, že i zneklidňující je v případě Red to Kill pořád slabé slovo. A to i díky Ngovu civilnímu zázemí, coby důvěryhodného provozovatele domova a dílny pro mentálně postižené. Neskutečně působivé ´sou i ony násilné scény a vše vygraduje ve fantastických finálních jatkách. Přesto tím opravdovým vyvrcholením žánru pro mě nadále zůstává Lee/Yaův The Untold Story. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama