Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá Violet Sanfordová pracuje už čtyři roky v malé pizzerii v městečku South Amboy v New Jersey. Touží však prorazit do světa showbyznysu jako hudební skladatelka, a tak se přes nesouhlas svého otce rozhodne zkusit štěstí v New Yorku. Kamarádka Gloria jí najde bydlení v Čínské čtvrti. Violet marně obchází hudební agentury s demopáskami a vůbec se jí nedaří. Jednoho dne zoufalá Violet narazí na bar U Hnusnýho kojota, který vede energická Lil a je proslulý barmankami, jež občas na barovém pultu tančí a řádí. I když je Violet nesmělá, Lil jí přesto dá šanci, když dívka dokáže uklidnit propukající rvačku. Přes řadu drobných i větších omylů a trapasů se Violet rychle zaučuje a také sbližuje s Kevinem, který jí o sobě prozradil, že pochází z Austrálie, má několik zaměstnání, je sirotek a sbírá komiksy. Violet uklidní další rvačku, přitom ji vyfotí jeden reportér a obrázek v novinách se dostane až k jejímu otci, který má kvůli ní v rodném městečku ostudu. Když za ní přijede, dívka ho marně uklidňuje a rozejde se s ním ve zlém, stejně jako po prudké hádce s Kevinem, kvůli němuž dostane výpověď. A když už se zdá, že horší to být nemůže, zahlédne ho, jak si vede domů vysokou atraktivní blondýnu, a jejího otce srazí auto. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

No co k tomuto filmu psát. Klasická romantika, klasický děj a to "něco navíc" je fakticky banda krásných holek co se vrtí na baru a nalévají tunu panáků svým zákazníkům... Mé hodnocení je právě o toto nadhodnocené, ale mile mne překvapilo jak se Violet vyvíjela v rámci děje a i její otec zahrál dobře na to jak krátkou dobu byl na obrazovce. 3z5 ()

cross 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film je naprosto "o ničem". Není ani vtipný, ani dramatický. V podstatě je to jen jedna velká rádoby romantická slátanina, bez špetky originality či vyšších cílů. Na druhou stranu jsem chlap. A jako takový se bezproblémů vydržím dívat na výše popsanou blbost, pokud v ní poskakují spoře oděné překrásné slečinky a přesně do střihu a pohybu jim hraje populární soundtrack...Mám pocit, že jediný, kdo se skutečně pobavil, byl John Goodman. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto jednoduchoucka odpocinkova zabava, ktera si na nic moc nehraje a po par pokusech ukazat, jak to maj zacinajici hudebnici, zpevaci atd. tezky, protoze kazdej druhej si mysli, ze ma na to bejt hvezda, tak to sklouzne do jednoduchoucky romanticky komedie se super sympatickou dvojkou Perabo a Garcia, to vse navic kazdou chvily oziveny akcema v baru, kde neni nouze o tancujici sexy zensky v tesnejch hadrikach, to vse navic s pohodovou hudbou a skvele odsejpajici. Proste na odreagovani idealni. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

DVD s týmto filmom v mojom súkromnom archíve úplne zapadalo prachom. Nikdy som nenašiel chuť si ho pozrieť. Zhliadol som ho až včera v televízii. Nebolo to až také špatné ako som sa pôvodne obával. Hlúpučký scenár o partii rajcovných barmaniek ma vôbec nezaujal. Avšak na tie sexi "Divoké kočky" sa pozeralo dobre, niektoré skladby so soundtracku boli celkom slušné a tiež ma potešil aj John Goodman v jednej z vedľajších úloh. ** ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o muziku tak ta je hodně dobrá, pokud jde o kameru a střih tak ne průměrný a pokud jde o příběh scénář a náročnost na výkony herců tak ty jsou minimální.Je to tak trochu oddychovej film kde nemusíte moc přemýšlet nemusíte se bát koho tu zase zabijou a nemusíte mít strach že přijde satan a odnese si vás jen kvůli tomu, že máte rádi modrou barvu:) Je tu i trocha romantiky a pár sexy koček ale jak už jsem řekl je to vyloženě oddychovej film, žádnej oskarák ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Film se dočkal takové popularity, že v USA, Rusku a Německu byly otevřeny bary se stejným názvem, interiérem i obdobnou obsluhou a hudebním zaměřením. (Dlee)
  • Původní scénář k filmu přepisoval Kevin Smith, i jeho verze však byla vzápětí přepracována. Z jeho zpracování ve snímku zbyly jen lokace a pouze jediná věta, kterou je zmínka o tom, že Cammie (Izabella Miko) je lesbička. Jak Smith uvedl, na scénáři k filmu se podíleli celkem 8 scenáristů. V titulkách filmu je však uvedena pouze Gina Wendkos, byť její první návrh konečnou verzí vůbec nepřipomínal. (T-pack)
  • Film získal v roce 2001 v soutěži MTV Music Video Awards cenu za nejlepší taneční scénu. (Dlee)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Reklama

Reklama