foto

Bud Cort

  • nar. 29.3.1948 (68 let)
    New Rochelle, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 John Ledger
2015 Malý princ
2006 Police blues
2004 Život pod vodou
2003 Big Empty, The
2001 Ranaři
2000 Divoké kočky
Million Dollar Hotel
Na jih od nebe, na západ od pekla
Pollock
1999 But I'm a Cheerleader
Dogma
1998 I Woke Up Early the Day I Died
Sladká Jane
1997 Jitters (TV film)
1995 Crazy for a Kiss (TV film)
Girl in the Cadillac
Nelítostný souboj
Theodore Rex
1993 A kapela hrála dál (TV film)
1991 Ted and Venus
1990 Brain Dead
Vzhůru ke dnu!
1988 Čokoládová válka
Reach (TV film)
Ze tmy
1987 Bates Motel (TV film)
Love at Stake
1986 Telephone
Vetřelci z Marsu
1984 Elektrické sny
Love Letters
Mariini milenci
Secret Diary of Sigmund Freud, The
1983 Hysterical
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1981 She Dances Alone
1980 Brave New World (TV film)
Die Laughing
1978 Son of Hitler
1977 Proč střílet učitele
1976 Bernice Bobs Her Hair (TV film)
1975 Roma drogata: la polizia non puň intervenire
1972 Beware! The Blob
1971 Harold a Maude
1970 Brewster McCloud
Jahodová proklamace
MASH
Plyn
The Traveling Executioner
Tribes (TV film)
1969 Mr. Deeds Goes to Town (TV seriál)
Sweet Charity
1967 Up the Down Staircase
1963 Doctors, The (TV seriál)

Dokumentární

2015 Celebrating Laughter: The Life and Films of Colin Higgins
2004 Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust
2002 Raw Iron: The Making of 'Pumping Iron' (TV film)
1977 Železný Schwarzenegger

TV pořady

2000 AFI's 100 Years, 100 Laughs: America's Funniest Movies (TV pořad)
1984 Sunday Night Live (TV pořad)
1982 Night of 100 Stars (TV pořad)

Režijní filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace