Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá Violet Sanfordová pracuje už čtyři roky v malé pizzerii v městečku South Amboy v New Jersey. Touží však prorazit do světa showbyznysu jako hudební skladatelka, a tak se přes nesouhlas svého otce rozhodne zkusit štěstí v New Yorku. Kamarádka Gloria jí najde bydlení v Čínské čtvrti. Violet marně obchází hudební agentury s demopáskami a vůbec se jí nedaří. Jednoho dne zoufalá Violet narazí na bar U Hnusnýho kojota, který vede energická Lil a je proslulý barmankami, jež občas na barovém pultu tančí a řádí. I když je Violet nesmělá, Lil jí přesto dá šanci, když dívka dokáže uklidnit propukající rvačku. Přes řadu drobných i větších omylů a trapasů se Violet rychle zaučuje a také sbližuje s Kevinem, který jí o sobě prozradil, že pochází z Austrálie, má několik zaměstnání, je sirotek a sbírá komiksy. Violet uklidní další rvačku, přitom ji vyfotí jeden reportér a obrázek v novinách se dostane až k jejímu otci, který má kvůli ní v rodném městečku ostudu. Když za ní přijede, dívka ho marně uklidňuje a rozejde se s ním ve zlém, stejně jako po prudké hádce s Kevinem, kvůli němuž dostane výpověď. A když už se zdá, že horší to být nemůže, zahlédne ho, jak si vede domů vysokou atraktivní blondýnu, a jejího otce srazí auto. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

DVD s týmto filmom v mojom súkromnom archíve úplne zapadalo prachom. Nikdy som nenašiel chuť si ho pozrieť. Zhliadol som ho až včera v televízii. Nebolo to až také špatné ako som sa pôvodne obával. Hlúpučký scenár o partii rajcovných barmaniek ma vôbec nezaujal. Avšak na tie sexi "Divoké kočky" sa pozeralo dobre, niektoré skladby so soundtracku boli celkom slušné a tiež ma potešil aj John Goodman v jednej z vedľajších úloh. ** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Stojí tady proti sobě dva faktory. Naprosto prázdný děj a pěkné holky. Co z toho si vybrat, když děj jde od ničeho k ničemu. Volba pro chlapa celkem jasná. Vybere si holky tančící na baru i za barem, ale i tak mně bylo trapně, jak byli tvůrci dost nesoudní a dali prostor tanečkům. Není to z pohledu slovutného producenta Jerry Bruckeheimera nic neočekávaného. Když zrovna neprodukuje akční spektákl, dává vzniknout divoce kýčovitě pojatým šílenostem bez špetky nadhledu. Nacpe pohledné herečky do sexy oblečků a víc nic neřeší. Dál to neřeší, protože čím blbější to bude, tak o to větší úspěch to sklidí. Film zase až tak úspěšný nebyl, ale nezapadl. Ke svým naivním "exkurzím do života" většinou najímá zcela bezvýznamné režiséry. David McNally je jedním z nich a splnil to, co po něm producent chtěl. A asi do ničeho nesměl moc kecat. Z herců je široko daleko nejlepší asi jen John Goodman a herečky neměly nic jiného ve scénáři, než vzorně dmout prsa a vystrkovat zadky. Film je otřesně blbý, ačkoliv nejsem zrovna divák sahající po Bergmanově filmografii, přece jen všeho s mírou. Bruckheimer, když neprodukuje ukázkově bezduché spektákly, nažene před kameru partu holek, co to roztáčí v baru Coyote Ugly a ještě si u toho zazpívají. Jo, kdyby hloupost nadnášela...40% ()

Reklama

Rousse 

všechny recenze uživatele

Marně pátrám, co bych zde mohla ohodnotit kladně - jo na holky skotačící na baru se dobře dívalo, bohužel mě rozdováděné holčiny opravdu nerajcujou. Takže hudba? No - kromě jedné písničky Lee AnRimes mě to také nechytlo a příběh? No tak ten mě opravdu také nedostal... Takže můžu říct, že tohle si už opravdu víckrát nepustím - toť vše. ()

czdmaso 

všechny recenze uživatele

No, no! Ano, je to trapné klišé, všichni po 10min. víme, jak to dopadne... Ale řemeslo je kvalitně odvedené, ty baby jsou fakt pěkné a na jejich řádění na baru se dobře kouká. Jeden nemá každej den náladu na Osvícení anebo Silnici... P.S. A jak se mám vyrovnat s tím že filmům Pé žánru přidělíte klidně 4hvězdy ??? ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Co jsem čekal, to jsem dostal, tedy neobjevný film s pohlednými ženami, které se musí ve své práci pořádně otáčet a naučit se být imunní vůči mužské ignoranci. Ženská část vizuálně funguje, ale zbytek již za moc nestojí a i když má snímek v určitých chvílích punc jisté koukatelnosti, nikdy se zážitek nepřemění v upřímné užívání si příběhu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Film získal v roce 2001 v soutěži MTV Music Video Awards cenu za nejlepší taneční scénu. (Dlee)
  • Původní scénář k filmu přepisoval Kevin Smith, i jeho verze však byla vzápětí přepracována. Z jeho zpracování ve snímku zbyly jen lokace a pouze jediná věta, kterou je zmínka o tom, že Cammie (Izabella Miko) je lesbička. Jak Smith uvedl, na scénáři k filmu se podíleli celkem 8 scenáristů. V titulkách filmu je však uvedena pouze Gina Wendkos, byť její první návrh konečnou verzí vůbec nepřipomínal. (T-pack)
  • Film se dočkal takové popularity, že v USA, Rusku a Německu byly otevřeny bary se stejným názvem, interiérem i obdobnou obsluhou a hudebním zaměřením. (Dlee)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno