Reklama

Reklama

Camino

  • Slovensko Na úteku v džungli
Trailer

Obsahy(1)

Píše sa rok 1985, v kolumbijskej džungli naša hlavná hrdinka - fotoreportérka Avery Taggertová (Zoë Bell) dokumentuje skupinu revolucionárov, ktorých cieľom je zlepšiť život všetkých a všetkým. Revolucionárov vedie charizmatický Guillermo (Nacho Vigalondo), známy aj ako „El Guero“. Avery však veľmi rýchlo pochopí, že tento obdivovaný muž je v skutočnosti chladnokrvný násilník. Náhodou sa jej podarí nafotiť, ako El Guero podreže malého chlapca. Dôvod vraždy? Chlapec videl Guillerma pri pašovaní drog. Odvtedy je fotografka na úteku a ukrýva sa v džungli. Jej snímky môžu Guillerma diskreditovať, je preto rozhodnutý za každú cenu Avery nájsť a zbaviť sa jej. Tento brilantný psychopat je však aj veľmi dobrý taktik a vojna s ním nebude vôbec jednoduchá. Avery napriek tomu neprestáva bojovať – za svoj život a príbeh, ktorý zachytil jej fotoaparát... (TV Markíza)

(více)

Recenze (5)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dlhý rozbeh a už keď sa to rozbehne, tak to upadne to dosť veľkej nudy založenej na nahánaní sa po džungli a strieľani do stromov. A súbojoch 1v1 kde je víťaz dopredu daný. A záver je úplný zlý. 1 z 5 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Josh C. Waller mě tentokrát vůbec nepotěšil. Předešlý počin Raze byl solidní brutální jízdou s drsnou Zoe Bell, ale Camino je spíše utahaná a nezajímavá nuda. Je zde spousta hluchých míst, natočeno je to průměrně a jednotlivé souboje nejsou úplně špatné, ale postrádají správnou brutalitu. Intenzivní napětí zde také vůbec není a celkově to působí velmi mdle a nevýrazně. Nelíbilo a nebavilo. 40% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Válečná fotografka odjíždí do Kolumbie zdokumentovat počínání levicové guerilly, ale když vyfotí něco, co neměla, zvrhne se její cesta v hru o přežití uprostřed jihoamerické džungle. Je škoda, že se Waller snažil natočit něco víc, než obyčejnou naháněčku. Problémy vidím především v tom, že se příliš věnoval jednotlivým postavám, což mu ale vůbec nešlo, přičemž mu moc nepomáhali ani herci. Tedy pokud nepočítám Zoë Bell, která tady ukázala, že to není jen holčičí mlátička. 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zoë Bell je fajn a já jsem rád, že se skutečně stala normální herečkou a ne jen kaskadérkou, ale tenhle film u tak dobrý není. Ten příběh je neskutečně prázdný a chce se skrýt za specifický způsob natáčení, v podstatě v tradici moderního pomalého drsného dramatu. Bohužel výsledek je prostě trochu nudný. Ale na ten průměr to dojde. ()

Reklama

Reklama