Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Svýho času nejkultovnější komedie mezi mnou i bandou mejch kámošů, kterou sme někdy v patnácti letech na přelomu 04/05 sjížděli celkem často a fakt se u toho vždycky řezali. Výbornej soundtrack, skvělej Ferrell s Chrisem Kattnem, kteří sypu debilní hlášky a ještě debilnější držky jak na běžícim pásu. Celý to navíc rychle odsejpá a je to fakt super. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

za teplých letních večerů jsme seděli ve starý "šádině" a řítili se nocí. What is love hrálo na plný kule a my kroutili hlavama, jak jen to šlo (pár z nás při tom zkoušelo rozbít okýnko, ale pokusy končily vždy hospitalizací). Nebylo to cool a nebylo to pro nikoho vtipný, ale my jsme z toho měli prdel. Kultovka ()

Reklama

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Humor přesně podle mého vkusu, můžu se na to koukat pořád dokola a řezat se budu stejně. Sahal ste mi snad někdo během psaní tohoto komentáře na zadek? Nemůžu se vyvarovat pocitu, že lidi co to tu hodnotí 1* a míň vůbec nepochopili, o co ve snímku jde, proč je tak natočený, celou tu geniální absurditu, tss tss tss. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek se ve mně nějakou chvíli docela bil. Na jednu stranu je to jen přiblblá komedie, při níž je radno co nejrychleji vypnout všechny mozkové závity a užít si těch pár vtipů, co dosednou jak mají. Na stranu druhou je to film o dvou odpudivě strašných charakterech, s jejichž životními cíli by se dokázal ztotožnit snad jen málokdo a jimž nepřejete nic jiného, než tvrdě padnout na držku. Navíc poselství filmu je tak morálně zkažené, že si raději vzpomenete na malé „highlight“ momenty s Chazzem Palminterim a Danem Hedayou, než abyste se dále zamýšleli nad tím znepokojivě pokleslým vyzněním. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - úlet! Will Ferrel a Chris Kattan jsou snad šílení, jejich herecké výkony jim nelze nevěřit. . Bavil jsem se od začátku do konce, 80' diskoléta už asi nikdo lépe nezachytí. Vyzdvihnout musím hlavně scény, ve které Doug přeruší svatbu skladbou "Where is the love", nebo "tanec" v autě. Učebnicová kultovní komedie! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Poctou pro tento film byla parodie ve formě reklamy na Pepsi v Super Bowlu z roku 2008. V pozadí reklamy hraje píseň „What is Love“, zpočátku všichni usínají, ale poté, co se napijí Pepsi, ožijí a pohupují hlavou jako Steve (Will Ferrell) a Doug (Chris Kattan) ve filmu. Na konci reklamy můžeme vidět také Chrise Kattana jak zakřičí: „Přestaňte!“ (DJMaroko)
  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)

Reklama

Reklama