Reklama

Reklama

Anglie 14. století je světem rytířů ve třpytivé zbroji. Jamal jako cizinec v neznámém prostředí musí najít způsob, jak obstát na dvoře krále Lea, kde se vydává za sira Skywalkera. Po odhalení, že není šlechtic, je odsouzen k popravě, ale těsně před vykonáním rozsudku ho rebelové zachrání a utečou s ním. Nakonec se postaví do čela vzpoury proti tyranskému králi. Používá přitom fígle, jež se naučil v ulicích 20. století, získá nové přátele, srdce krásné dívky Victorie a po návratu do současnosti pochopí, že výlet do středověku byl něčím víc než jen lekcí z dějepisu. Potká milou dívku, až příliš podobnou jeho Victorii, jménem Nicole. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

carAnthony 

všechny recenze uživatele

Videl som to 4-5 krát a nikdy som sa nenudil, Martin Lawrence má talent a vie vtiahnuť diváka aj do tejto nezmyselnej komédie, na ktorej sa však slušne pobavíte.....NEZABUDNITE VYPNÚŤ MOZOG!!! Za fakt "COOL" (lol) koniec pridávam hviezdičku! A za Tigera Woodsa, Shaquillea a Kobeho samozrejme tiež...:) ()

Jirkacek 

všechny recenze uživatele

Komedie Černý rytíř slibovala dobrou zábavu s neslušným a pitvořícím se černošským hercem Martinem Lawrencem, která diváka pobaví a nezatíží jeho mysl nějakým složitým dějem. Dá se říci, že tento účel nakonec film splnil, ale že bych sebou plácal smíchy před TV obrazovkou jako plejtvák na suchu to ani náhodou. Zasmál jsem se jen občas a nebylo to jen tím, že bych měl bolení nebo špatnou náladu, protože více smích nezaznělo ani od členů vedle sedící rodiny. Škoda, že tvůrci více nevyužili tak zajímavého tématu jako je cestování časem, které mám moc rád a patří mezi můj nejoblíbenější žánr. Celý film byl postaven především na šklebícím se Lawrencovi, který se snažil ve svůj prospěch využít nechtěné přenesení z roku 2000 do temného středověku. Psal se rok 1328 a zaměstnanci hradu si Jamala spletli s francouzským poslem a díky tomu se stal hostem samotného krále. Chvíli tedy trvalo, než náš hlavní hrdina pochopil, že se nejedná o dokonalý trik zábavního parku, ale o drsnou skutečnost. Když se tak stalo, dokázal svého postavení rychle využít, nicméně štěstí je vrtkavé a tak i on nakonec musel bojovat o holý život. Jak říkám či spíše píšu, děj byl jednoduše nalinkovaný jak okraje sešitů v první třídě a tak mne mrzelo, že autoři snímku nevytvořili o hodně lepší komedii. Jen škleby Lawrence a jeho někdy až připitomělé žvatlání na slušnou zábavu nestačilo. Nechutné mi připadly i některé fekální scénky, ale budiž, ve středověku se těch h..ínek na ulici válelo určitě dost a dost, tak proč jich nevyužít k mrzké zábavě. Zkrátka se jednalo o obyčejnou až podprůměrnou komedii s nevyužitým potenciálem a tomu odpovídá i moje hodnocení. Za nízké procento smíchu a absenci slušné zábavy pasuji film Černý rytíř na pouhé dvě černé hvězdy **. ()

Reklama

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobra komedie u ktere jsem se obcas i dobre bavil.Ale kdyz je spatny scenar, tak tomu ani Lawrencovo komedialni nadani nepomuze (nekteri rikaji ze prehraval, ale me do tohoto filmu sedl bezvadne).Neni to nic prevratneho,ale myslim ze vetsi hodnoceni nez ma nyni (46%) si tento film urcite zaslouzi.Ja davam 65. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

A hlavně...NEMYSLET! To by se Vám u téhle komedie opravdu nevyplatilo, pokud se chcete zasmát aspon jednou. Takže na mozek na chvilku zapomeňte a nechte se bavit jako vždycky naprosto šíleným srandistou Martinem Lawrencem...Pokud nemáte tohohle komika zrovna v lásce, tak se na film raději vůbec nedívejte, já mám jeho filmy moc rád a tak mě tento ani v nejmenším nezklamal. Musíte jen vědět, o co jde...A zasituovat ho zrovna do středověku, to byl zase jednou dobrej nápad. SKVĚLÝ! ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Jestli je to parodie na francouzský film Návštěvníci, nebo jeho úplná kopie je těžké posoudit. Hlavní bylo, že Martin Lawrence podle mne zahrál celkem slušně. Děj nebyl zbytečně zdlouhavý. A celkem jsem se u tohoto filmu i bavil. Trojku dávám, ale za tu dceru krále Lea, za tu zrzku, ta byla docela šťabajzna!! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama