Reklama

Reklama

Anglie 14. století je světem rytířů ve třpytivé zbroji. Jamal jako cizinec v neznámém prostředí musí najít způsob, jak obstát na dvoře krále Lea, kde se vydává za sira Skywalkera. Po odhalení, že není šlechtic, je odsouzen k popravě, ale těsně před vykonáním rozsudku ho rebelové zachrání a utečou s ním. Nakonec se postaví do čela vzpoury proti tyranskému králi. Používá přitom fígle, jež se naučil v ulicích 20. století, získá nové přátele, srdce krásné dívky Victorie a po návratu do současnosti pochopí, že výlet do středověku byl něčím víc než jen lekcí z dějepisu. Potká milou dívku, až příliš podobnou jeho Victorii, jménem Nicole. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Veľmi by ma zaujímalo, kde sa na stene stredovekého anglického hradu vzala maďarská vlajka aj so štátnym znakom :-) Najskôr ju v opitosti ukradol nejaký hollywoodsky mudrc v maďarskej reštaurácii a neskôr si povedal, že dosť pripomína stredoveký heraldický znak...anglického rodu. Hmm, mno... tesne vedľa :-p ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Zase taková variace na "stroj času". A zase se z toho snažili tvůrci udělat komedii. A kdo jiný než Martin by v takovém šíleném námětu mohl figurovat. Ještě mne napadl Sandler, kdyby tam nebyl on. No co naplat, je to prostě blbost, ale jako některé scény byly celkem ulítlé a srandovní. Určitě bych to úplně nezatracoval, ale taky to nebudu nějak vychvalovat. Stačí se na to podívat jednou. ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Odporný začátek, ve vodě byl asi 10 minut, ale vyplaval suchý. Hovězina bez efektů, jako velká většina snímků tohoto druhu. Proto je nemám rád. Někdo spadne do minula a pak se vrátí zpět… Brrrr. Zde však občas dobrý gag a zajímavý dialog. Ale jinak je to jen další z x variant na totéž téma. Herecké výkony jako v B filmu. Já jsem kupodivu tento film nepřejížděl, což je u mne s podivem, neb u těchto velefilmů tak většinou činím. Takže to asi dopomohlo k tomu, že snímek není hodnocen jako hluboce podprůměrný, ale jen lehce podprůměrný. 1* ČT1 31012009 8650/9138 ()

Thalin 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie, či parodie nebo jak se to vlastně má brát je tak či onak jedna veliká historická a logická díra a ukázka obřích mezer v americkém vzdělávacím systému a jejich tuposti. A Lawrence a jeho postava je ztělesněním téhle pubertální tuposti. Navíc těžce přehrává. Pár vtipných momentů to má, ale jinak je to celkem nuda a blbost. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Je to len taká nenáročná lawrencovská šialená komédia, ktorá chce rozosmiať čo najväčšie publikum svojou jednoduchosťou a blbosťou. Chvíľami je to trapas a chvíľami sa aj zasmejem. Rozmýšlať pri tom netreba vôbec, ba by som to aj zakázal. Lawrence je poriadne šialený a film na ňom stojí aj padá. Je to taká milá nenáročná zábava. 50% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama