Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schopný lupič Miles Logan ukradne vzácný diamant za sedmnáct milionů dolarů, je ale zrazen šéfem bandy Deaconem, který se ho chce zmocnit sám. Po zuřivém souboji se Milesovi podaří ukrýt drahokam ve větracím potrubí rozestavěné budovy, je však zatčen a stráví dva roky ve vězení. Po propuštění zjistí, že budova nyní slouží jako policejní centrála. Po několika neúspěšných pokusech proniknout dovnitř se přestrojí za policistu a náhodou je považován za novou posilu oddělení loupeží. Je přidělen jako parťák mladému Carlsonovi a vyslán do terénu. Díky zkušenostem z oboru se mu podaří odhalit majitele obchodu s autodíly, který se pokusí fingovat krádež, a stejně úspěšně zasáhne při přepadení samoobsluhy, které spáchá jeho bývalý parťák Tulley. Úspěchy však mají nečekané důsledky. Je jmenován šéfem oddělení loupeží. Když se mu konečně podaří dostat se k potrubí, zjistí, že bylo zatopeno a voda diamant odnesla. Začne po něm pátrat, což vede k řadě nečekaných komplikací. Objeví se zrádný Deacon a Carlson náhodou zjistí, že v Milesových papírech něco nesouhlasí. Lupiči nezbude než mladému parťákovi namluvit, že je z oddělení vnitřních záležitostí. Při následné akci vzbudí i šéfovo podezření. Ten se však domnívá, že Miles pracuje pro FBI. Ačkoli se zdá, že horší už to být nemůže, záhy Miles zjistí, že opak je pravdou. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $68,518,533Tržby Celosvetovo $117,758,500║ Martin Lawrence pokiaľ nemá pri sebe nejakú zdatnejšiu osobnosť je skoro nevýrazný, čo potvrdzuje aj v tomto prípade, miestami sa to dá ako tak zniesť ale ako celok dohromady nič preborné tento film neponúkne. /45%/ ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[8/10] Modrý blesk je jedna z najlepších sóloviek, v ktorých vystupuje môj obľúbený herec Martin Lawrence. Začnem dejom filmu, ktorý je veľmi dobrý a rozbehne sa prakticky od začiatku s dobrým tempom a udrží si ho počas celého filmu, celých 93 minút je zábavných a nieje tu priestor na nudu, dokonca aj rozhovory medzi niektorými hercami sú lepšie a vtipnejšie ako som si myslel, takže o prázdnych dialógoch tu nieje reči. Martin "Bad Boy" Lawrence je v tomto filme perffektný, má skvelú rolu a spolu s Lukom Wilsonom sa tu postarajú o veľa vtipných momentoch, gagov a Lawrence tu exceluje v každej scéne, pri ktorej vždy niečo zábavné povie. On je vždy v každej scéne veľmi zábavný, a dokáže sa o to postarať úplne sám(poslíček z pizzérie). Ale nieže by sa tu starali iba oni dvaja o humor, aj ostatní herci majú zaujímavé, aj vtipné postavy ktoré podajú pár dobrých hlášiek a nájdu si svoj priestor, aj ked´ niektoré postavy majú menej priestoru , ale nevadí. A je veľmi zaujímavé, že celý čas Lawrence hrá svoju rolu vtipne a zábavne a ked´ príde na vážnejšie scény tak v nich takisto vynikne a pôsobí v nich veľmi dôveryhodne, čo ma usvedčuje v tom že je to výborný herec ktorý patrí medzi svetovú špičku, len škoda že nieje v posledných rokoch veľmi docenený. Takisto nieje príliš docenený ani tento film, čo je škoda, ale mne sa veľmi páčil, vždy si ho rád pozriem a skvelo ma baví. BLUE STREAK je zábavná akčná komédia, s veľmi dobrým humorom a poteší tu aj miestami akcia, ktorá sa mi páčila a pre potreby filmu je plne dostatočná. Rád by som uvidel aj pokračovanie, ale toho sa zrejme nedočkáme, ale už sa teším na tretích zlých chlapcov. ()

Reklama

plsek45 

všechny recenze uživatele

Bankovní lupič ukradne diamant ale jde po něm policie tak ho ukryje v klimatizaci rozestavěné budovy ... Když ho po letech pustí z vězení tak je ona budova policejní stanicí a on se musí vydávat za policistu aby se do ní dostal a svůj lup si mohl odnést . Myslí si že to bude jen otázka pár hodin ale vše se zvrtne a začne řešit komplikovaný případ proti své vůli , vše svím nekonvenčním zločineckým způsobem ... Bomba jakou jsem od tohoto filmu nečekal ... Celí film jsem se smál a nejvíc při scéně jak nese na policejní stanici pizzu v převleku to jsem měl přímo křeče . Tohle si nesmíte nechat ujít ! ;) ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý scénář vyplněný nigga šaškování průměrného komika Lawrence dokáže zabavit, ale bohužel se v záběru zvrhne v typický macho akčňák se spoustou pitomých frajerských póziček a okoukaných "vtipů" (ne že by film obsahoval nějaké neokoukané, ale na některé se alespoň dobře dívá). Ujde střih, ujdou herecké výkony i akční sekvence a celé se to složí do trochu pochybného, ale snesitelného béčka. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Moje oblíbená šaškárna s Martinem Lawrencem (on vlastně ani nic jiného netočí) o tom, jak si schoval diamant v rozestavěné budově a když se vrátil z vězení ho vyzvednout, stála místo staveniště policejní stanice. Zdatně mu v hledání pomáhá policejní mamlas Luke Wilson a divák se prostě celou dobu vesele usmívá a s radostí kouká na tu blbost před sebou. 80% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Plánovalo sa pokračovanie, ale napokon nebolo natočené. (rador)
  • Ve scéně, kdy jede Miles Logan (Martin Lawrence) autem se svým podřízeným a řídí, auto v plné rychlosti skočí. Když však následuje záběr na interiér vozu, za okýnkem je jasně vidět zábradlí, které dokazuje, že vozidlo je na zemi. (vyfuk)
  • V počiatočných fázach projektu sa predpokladalo, že film bude hodnotený ratingom R, avšak po rokovaniach štúdia sa rozhodlo, že podstúpi korekcie, aby mu bol zmiernený na PG-13. Na starosti to mal John August. (vander19)

Reklama

Reklama