Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

Lencha 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je tak jednoduchý, až je prostě kouzelný. Pro mě. :-) Někteří tvrdí, že Lopez neumí hrát, ale mně se prostě líbí, jak hraje. A miláček Matthew je tady taky kouzelný (až na ty divné kalhoty, co má povětšinu fimu na sobě). :-) Vždyť je to tak krásně sladké. ;-) A ten krásně romantický hepáč, nádhera. Možná to zní ironicky, ale já to myslím opravdu vážně. Prostě další oblíbený film, který jsem viděla hodněkrát a klidně se na něj kdykoliv podívám znovu. :-))) ()

Woodstock odpad!

všechny recenze uživatele

„Pískovcový penis. Očekával bych, že bude větší...“ Njn, já bych zase očekával, že Svatby budou menší (menší píčo..ina). Takže, chápu-li poselství filmu správně, pokud nepotkali někoho ještě víc ideálnějšího, žili spolu šťastně a ideálně až do nejdelší smrti? Už aby to bylo. Přitom Jennifer Lopez mám celkem rád a například v U Turn jsem bezprsťákovi Bobbymu dost záviděl, že může kočičce Grace pomáhat věšet záclony. Jenže tyhle hrozné svatby... Kýble k zblití přeslazené romantiky a neuvěřitelně stupidních řečí. Opravdu to bylo nutné, vzít tak ubohý kšeft, Jeniffer? „Jsi krásná, jsi výjimečná a on tě miluje. To je důkaz, že vaše manželství bude nejen šťastné, ale vydrží vám navěky.“ “Láska nebývá dokonalá, lásla je prostě láska.“ „Rád bych pronesl přípitek: Já vás všechny tak miluju!“ No comment. Můj vlastní přípitek: „Strčprstskrzkrk!“ ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Romantická komédia. Film, na ktorý sa oplatí zobrať priateľku a nič tým nepokazíte. Čo na tom, že základná zápletka zaľúbenia sa je neuveriteľná, že spočiatku je to menej vtipné ako by chcelo. Je to však celkom slušná aj keď menej zábavná konkurencia AKO PRÍSŤ O MUŽA ZA 10 DNÍ. Solídny štandard s primeraným množstvom klišé... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Úspešná, profesionálna svadobná poradkyňa zo San Francisca, ktorá túži po ozajstnej, pravej láske a vlastnej svatbe. Zhruba o tom je tento film. Jennifer Lopez je ako vždy krásna. Najkrajšia hispánka, čo som kedy videl. Vskutku atraktívna, nádherná žena so snedou pokožkou a ladnými krivkami. Ale to samo o sebe na kvalitný romantický film nestačí. Obzvlášť, keď jej hereckým partnerom, v tejto povrchnej romanci, je vypelichaný, upotený seladon Matthew McConaughey. "Svadby podľa Mery" je snímok, ktorý ma nezaujal, nedojal ani nepobavil. ** ()

deepspace101 

všechny recenze uživatele

Otázkou je, co já na tomhle filmu vlastně vidím. Chování a motivaci hlavní hrdinky nerozumím, ve svatebních záležitostech se nevyžívám a Matthew McConaughey má do mé představy o princi na bílém koni hodně daleko. S mou náklonností k Svatbám podle Mary je to jako s láskou – nedá se rozumově vysvětlit. Když ono se na to tááák hezky kouká. :-) Pro celuloidovou cukrovou vatu mám zkrátka slabost, a když mi filmaři nadělí krásný, milý, pastelově barevný dárek, zabalený do hedvábného papíru, ovázaný stužkami a ozdobený květinami, udělá mi to radost. Podobných snímků jsou mraky, takže opravdu nevím, proč si medím zrovna v příhodách svatební agentky Mary Fiore. Ale slibuji, že si je budu pouštět, dokud na to nepřijdu. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)
  • Natáčení probíhalo v Golden Gate Parku, v muzeu De Young nebo třeba v kalifornské Akademii věd. (Terva)
  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)

Reklama

Reklama