Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (627)

swamp 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho chtěla náhoda, abych se k tomuhle filmu nedostal.. až jsem místo náhody musel převzít iniciativu já. :) Nevím, jestli se mi "jen" trefil do nálady, nebo v tom bylo něco víc, ale neuvěřitelně jsem se bavil. A úžasní byli nejen Smith a Mendes (které to "nečekaně" velice slušelo), ale i Kevin James coby Albert, který se snažil dobýt srdce křehčejší polovičky Allegry (Amber Valletta). Tak lehce povzbuzen a s úsměvem na tváři si jdu snít o té své.. nenaplněné - zatím? :) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Velice inteligentní a současný trend chytrých a vychytaných komedií skvěle vystihující Hitch je zábavná jednohubka na sobotní večer, ve které se skvěle doplňují vynikající Smith a pohledná Eva Mendes. Nelze očekávat přílišnou hloubku, či snad vypointovaný opus, nicméně o zábavu je bohatě postaráno. Především díky několika velmi kvalitním a nenásilně naroubovaným gagům, které stojí za to. Škoda závěrečného klišoidního doznání, které trochu bortí celý koncept inteligentního a "realistického" nádechu. Nicméně jinak to dopadnout ani nemohlo. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +výborně zahrané, perfektní zábava -pomalejší úvod, hodně keců/// Tak zde film splnil veškeré má očekávání a pokud pominu pomalejší rozjdezd a předvídatelný závěr, tak musím hodnotit velmi kladně. Dobrému hereckému obsazení kraluje Will Smith a jsem rád, že tu najdu i Evu Mendez. Příběh i když typický pro romantické komedie, zde udává zajímavý směr a přecejen základní motiv je celkem originální. Společně s příjemnou hudbou a dobrou kvalitou DVD obrazu, mohu směle doporučit. Osobně se podívám rád znovu/// Celkem 81%/// ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Hitch mě bavil. Will Smith dokáže z každé role vyždímat maximum. Tady v roli randeologa působí skvěle. Je to zvláštní, ale řekl bych, že film je určený především pro mužské publikum. I když je fakt, že spousta mužů není na definice filmů "romantický" zvědavá. Film odsýpá příjemně a to je důležité u takovéto žánrovky se stopáží skoro dvě hodiny. Velké plus na filmu dělá hlavní hvězda, to bez debat. Ale i další herci jsou schopný a do filmu se hodí. Nejvíc překvapivě pobaví scény dvojice Smith a James. Kevin James jako absolutně nepoučitelný a zároveň nepoužitelný muž v roli zapadne. Hitch s ním bude mít mraky práce. Těžko říct co vytýkat, asi to, že se nejedná o legrandu na jakou jsme u komedie/romantika zvyklý. Spíše jde o několik hlášek v dobře upraveném kabátku se skvělým hercem v hlavní roli. (77 %) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud máte v garáži Ferrari (plurál) a obsah pokladnice strýčka Skrblíka na kontě, nepotřebujete pomoc randeologa Fresh Prince, neboť jste právě spadl do cisterny s feromony. Má to ale dva háčky. Při lovu máte práci snadnou jako Predátor na honu brdského spolku myslivců se stařeckou demencí a hlavně si nikdy nemůžete být u protějšku jistí upřímností citu. Pokud nemáte ani tu garáž a konto vám vybílili Rafani, volejte Hitche a zkontrolujte, jestli se kolem vaší milované zrovna nepohybuje Enšpígl.. Tak jak marně hledám u kolonky žánru slovo sci-fi, stejně hledám na rozdíl od ostatních nějaké Willovo charisma. Nezajímavou linii s E.Mendes nikterak nezachránil a z mého pohledu byl drtivě převálcován Kevinem Jamesem, smutným mimem jak vystřiženým z éry němých grotesek. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Podobný kšeft, jako ve filmu, opravdu v době vzniku filmu fungoval i v ČR. (PROCESOR)
  • Allegra Coleman (Amber Valletta) byla fiktivní postavou stvořenou roku 1996 v listopadovém čísle časopisu Esquire. Záměrem bylo mystifikovat ostatní časopisy, které prahly po nových celebritách. (HellFire)
  • Pracovní název snímku byl "The Last First Kiss". (imro)

Reklama

Reklama