foto

Andy Tennant

  • nar. 1955
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tennant, rodák z Chicaga, vystudoval divadelní umění na University of South California. V televizi režíroval hity jako Báječná léta, Parker Lewis musí vyhrát a Dobrodružství Brisco Countyho Jr. Jeho celovečerním režijním debutem byl snímek Malé dohazovačky a poté se ujal režie filmu Jen blázni spěchají s Matthewem Perrym a Salmou Hayek.

Zdroj: Falcon

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

2008 Bláznovo zlato
2006 Wedding Album, The (TV film)
1998 Věčný příběh
1992 What She Doesn't Know (TV film)
1990 Ferris Bueller (TV seriál)
1988 Pohyblivý terč (TV film)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

2006 Wedding Album, The (TV film)
1988 Pohyblivý terč (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace