Reklama

Reklama

Co je nového, kočičko?

  • Česko Co je nového, kotě? (více)
Trailer

Mike má problém – příliš mnoho krásných žen najednou. Navštíví tedy psychiatra. Čím víc se ale doktor dozvídá o Mikeových výbojích, tím víc roste jeho vlastní touha. Mikeovy “potíže” ničí jeho vztah se snoubenkou Carol, ale on se přesto nedokáže přimět k tomu, aby se jiných žen vzdal. Jeho kamarád Victor má opačný problém – nedokáže si najít vůbec žádnou dívku. Carol řekne Mikeovi, že pokud se nevezmou, jejich vztah skončí. Mike se při svých romantických dobrodružstvích zaplétá do celé řady vzrušujících eskapád, které mají neuvěřitelně legrační následky. Carol flirtuje s Victorem, aby v Mikeovi vzbudila žárlivost. Mike se pokouší podstrčit jednu ze svých dívek svému psychiatrovi. Skutečný zmatek ale vypukne, když přijedou na návštěvu Carolini rodiče a zapletou se do této strategické hry. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak takovouhle jizdu jsem fakt necekal. 99% postav, co se tu objevi a ze se jich tu objevi hodne, by se ukazkove vyjimalo v blazinci, vsichni neustale nekde pobihaj, vysilujou, vsude samej zmatek a do toho Sellers s ultimatnim harem v roli psychiatra a prasaka, Peter O'Toole jako neskutecnej suknickar svadejici jednu zenskou za druhou (fakt bych necekal, ze je tak skvelej komik) a par scen s Woodym v jeho prvni filmovy roli. Dej tu neni podstatnej (navic nektery sceny vubec do deje nepasujou a jsou tu jen kuli nejakymu vtipu), tohle je naprosto neskutecna komedialni jizda, s jednou blaznivou scenou za druhou a par skvelejma hlaskama, ktera je vetsinou uzasne vtipna, akorat mozna by film snes lehci zkraceni, precejen necely dve hodinky je krapet moc. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Teatrálne, afektované a mdlé. Napriek tomu, že film je šialený a plný pomaly až absurdných situačných gagov, všetko vychádza naprázdno. Môže za to aj dej, ktorý nemá hlavu ani pätu a tak zbrklo, ako sa začína, tak nezmyselne sa aj končí. Vzťahy medzi postavami sú umelé a je doočíbijúce, že slúžia len na to, aby sa všetci stretli na konci v jednom hoteli. Ak nefunguje chémia, vďaka ktorej majú byť gagy vtipné, nemôžu fungovať ani samotné gagy. PS: Veľké plus za ústrednú pecku Toma Jonesa! ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu nemá co zklamat ani potěšit, jednoduše buď máte rádi takový humor, nebo ne. A já patřím do té druhé skupiny. Tato bláznivá šedesátá v čele s neherečkou Andressovou a zoufale se snažící zapadnout Schneiderovou... jsou naprostou ztrátou času. Gagy jak z animované grotesky frontálně slepené s komikou Allena a Sellerse. ()

MrCreosote 

všechny recenze uživatele

Komedie, ve které se anarchii a hysterii meze nekladou. Najdeme zde typický allenovský slovní humor i šílené situační gagy nebo Petera Sellerse v roli vlasatého psychiatra/psychopata neurčitého germánského původu. Po trochu ukolébávající prostřední části, kde O'Toole odolává svodům zástupů nadržených krasavic (chudák jeden), se celý film totálně utrhne ze řetězu a následuje série absurdních, nelogických, mimózních, ale především naprosto bránicetrhajících hádek, honiček a slovních výměn. Před maturitou mi tahle komediální smršť přišla náramně vhod. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa na Sellersa, hlavne vtipný úvod súboja s manželkou ma navnadil. Dosť to pripomínalo Sellersove slávne "katovačky" so sluhom Katom v sérii Ružový partner. Potom však prichádza na scénu Peter O´Toole a ten dostáva podstatne väčší priestor, čo je škoda. Z dnešného pohľadu zaujme mladý a malý "skrčok" - Woody Allen v jednej z menších postáv. Celkovo film iba na jedno pozretie a kto čaká vtipné scény so Sellersom ako ja, tak má trochu smolu. Niečo málo vtipného tu je, ale meno Sellers som si automaticky spájal so salvami smiechu, ale tu to nehrozí. Záver je už čistý chaos a afektované bláznovstvo v najvyššom leveli. Trochu sklamanie. 60% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (6)

  • Scéna, ve které Woody Allen oslavuje své narozeniny, se točila 1. prosince – tj. v den Woodyho 29tých narozenin. (HellFire)
  • Woody Allen byl v průběhu natáčení natolik nespokojený s tím, jak režisér, producenti i herci chtiví improvizace (Sellers a O'Toole) neustále měnili jeho scénář, že nakonec spolupráci zcela přerušil. Ve výsledku pak je film velmi vzdálený Allenovu původnímu textu. "Producenti nikdy nerozuměli ani slovu ve scénáři. A samozřejmě že můj hlas neměl váhu. Kdybych se jen ozval, tak by mě umlčeli nebo vyhodili. Proto se mi tedy nelíbila ani tato zkušenost, ani film." okomentoval Allen. (Nin)
  • Capucine hraje postavu jménem Renée Lefébvre. Rodné jméno Capucine je Germaine Lefébvre. (HellFire)

Související novinky

Zemřel hudební skladatel Burt Bacharach

Zemřel hudební skladatel Burt Bacharach

09.02.2023

V požehnaném věku čtyřiadevadesáti let odešel do muzikantského nebe oceňovaný americký skladatel popmusic, pianista, textař a hudební producent Burt Bacharach. Médiím tuto zprávu předala jeho mluvčí… (více)

Reklama

Reklama