Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

heyda 

všechny recenze uživatele

Když vezmu v potaz klady i zápory tohoto hororu, nemůže mi zbýt nic jiného než čistý průměr. Kladem je originální námět, fajnové prostředí benzínky, brutální lámání kostí, přijatelné herecké vystupování i docela rozumná logika v chování postav. Záporem zůstává chaotická kamera a střih, slabší scénář i třeba ty chodící ruce. To je na můj vkus až moc velká béčkovina. Takže pocity jsou spíše smíšené, proto čistý průměr = 50%. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný malý horůrek. Jde hlavně o tu Věc, kolem které se to všechno točí. Je originální. Není to žádný magor se sekerou v ruce, ani žádný zombík či ufoun. Je to naprosto záhadná forma života. Do konce filmu se o ní dozvíme tak málo, že špekulovat o tom, kde se vzala, proč zrovna tady, jestli jde opravdu úplně zničit a podobně, můžeme ještě dlouho. Navíc ta Věc nemá mozek, nepřemýšlí. Chová se jako živý organismus. O to je působivější je a o to větší strach a respekt z ní máme. Prostě nevíme, co udělá příště a jak se dá před ní utéct a zachránit si holou, zatím nebodlinatou kůži. Další hororové igredience jsou také namíchány tak akorát. Sympatická trojka hlavních hrdinů, kde ženská naštěstí histericky neječí, ale přemýšlí, kde se z padoucha vyklube citlivý chlapec a z brýlatýho blbečka skoro Mac Gyver. Střih a občasné použítí "autentické kamery" se také hodí, hudby jsem si nevšimnul. Potěší i velmi sympatická délka. Jo, líbilo se mi to. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Slušná podívaná o dvojici co jede někam stanovat, ale jsou levý a neporadí si ze stavbou stanu a tak jedou hledat motel, cestou je stopne holka a za ní se ukáže kluk a ty je unesou. A nutí je ject kam se dá. Mezi tím přejedou nákou potvoru, která únosce píchne do prstu. Jedou dál až k benzině, dvojice únosců je teda párek k pohledání holka pošáhlá feťačka on uprchlý trestanec. Holka jde na záchod a tam najde zohaveného majitele, který jí prosí o smrt, vzápětí jí rozcupuje. Zbylá trojice se chová v obchodě a snaží se zjistit co to venku je. Jelikož po nich útočí třeba i jen tři prsty. Za zmínku stojí řezání ruky docela síla. Skončí to jak jinak než ......Atmosféru to má dobrou a potvory jsou velice hustý. Přesto se mohli tvůrci pokusit to udělat více děsivější. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Bez začátku, bez konce - pár hodin na benzince v 82 minutách. Všecko začla liška s trochu natuněnou vzteklinou, ovšem pozor, se vzteklinou, kterou nevyléčí ani sádra, natož injekce do báchoru! Naprosto originální a nabušenej "záporák", kterej sundá všeho všudy 3-4 lidi.... ale jak.... :) Na tomto je jasně vidět, jak je důležitý mít v takovým filmu kvalitního, nečitelného a respektuhodného záporáka, protože podle toho se potom můžou chovat jednotlivé postavy a ve výsledku na tom celý film stojí. Srovnejte napřiklad s ATM - podobná situace, ale pouze zdánlivě stejně silnej záporák. Na tuto stopáž 4* a příjemné překvapení. ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr, od kterého jsem ani moc nečekal ale docela překvapil. A to tím, jak se postavy chovali reálně, ať už když jednají s jejich únosci nebo v situaci, kdy musí čelit největším záporákům filmu. Záporáci ale jsou nic moc, skoro je nevidíme a když už, tak jenom skrz roztřesenou kameru, což je určitě škoda, protože by mohli vypadat děsivě. Takhle je to ale jen jeden z mnoha horrorů podobného ražení. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Fangoria Chainsaw udělila Justinu Raleighovi a Ozzymu Alverazovi cenu Motorová pila za nejlepší make-up. (Terva)
  • Na Sceramfestu získal snímek šest cen. Toby Wilkins za nejlepší režii, David Michael Maurer za nejlepší střih, Ozzy Alvarez za nejlepší make-up, Elia Cmíral za nejlepší hudbu, Ted Kroeber a Kai Barry za nejlepší kameru a tým specialistů za nejlepší speciální efekty. (Terva)
  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)

Reklama

Reklama