Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je lodní svářeč a amatérský boxer Jake Huard přijat na námořní akademii v Annapolis, věří, že se mu splnil jeho sen. Jakea čeká náročné studium i řada obtížných zkoušek, přesto věří, že uspěje. Večer před odjezdem se seznámí v baru s půvabnou Ali, po nástupu na akademii s překvapením zjišťuje, že dívka je jeho velící důstojnicí. Jake je zvyklý na fyzickou zátěž, tvrdé kondiční tréninky mu problémy nedělají. Má ale potíže s matematikou, navigací, a především s respektováním autorit. Často pak doplácí na svou zbrklost a svéhlavost, a když se rozhodne utkat v boxerském ringu s velícím důstojníkem Colem, dostane pořádný výprask. Díky Coleovi se jeho studium na akademii mění v těžký boj. Jake by nejraději s akademií sekl a vrátil se k práci v loděnici, zároveň ale chce svému otci dokázat, že je schopný dosáhnout svých cílů. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

hammer_head 

všechny recenze uživatele

Film na kterej jsem přišel úplnou náhodou, nemohl jsem spát a asi ve tři ráno jsem se zadíval na konec tohoto filmu. Samozřejmě jsem si film ihned "koupil" a byl jsem nadšen. J.F. je libovej borec, kterej na konec prohrál, ale i tak byl za hrdinu, takže opět taková americká klasika, ale i tak to bylo dobrý. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Povrchní film z prostředí amerických mariňáků a boxu, který má pod palcem režisér proslavený především dnes už skvělé série Rychle a zběsile. Pokud hledáte snímek, u kterého nemusíte ani v nejmenším přemýšlet, odignorujete různé klišé o přátelství, rodině a svém místě v životě, dostanete vcelku svěží podívanou, určenou však primárně divákům 20-. Ale i tak jsem se celkem bavil a Jamesovi ty levý a pravý háky docela i věřil. Slabší 3* ()

Reklama

KarKulA 

všechny recenze uživatele

Nic hodnotného jsem nečekala, ale začátek nebyl zas tak špatnej a tak jsem se těšila, že si užiju nenáročnej oddychovej snímeček z těžkého života studentů námořní akademie - ještě před polovinou se to ale stačilo zvrtnout v tuctovou klišovitou slepeninu z prostředí boxu, ve které se jediným pojítkem s námořnictvem stala prohlídka rozdělané lodi v docích. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

James Franco předvádí svůj talent v roli chlapce studujícího námořní akademii. Příjemný a nenáročný snímek, který skvělým a jednoduchým způsobem přibližuje život obyčejného chlapce, který chce být námořníkem. V jednoduchosti je krása a působivost. Francovi sekunduje nádherná Jordana Brewster. Celý snímek působí možná trochu mentorsky a můžete v něm hledat různá ponaučení, ale proč si kazit příjemný film o netradičním tématu? ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Moc přijemný a pohodový film. Dlouho jsem se do něho neměl, myslel jsem, že to bude trochu nuda, ale nakonec jsem jen litoval, proč jsem si ho nepustil dřív, protože byl fakt moc moc pěkný. Jediné negativum, které se netýká filmu bylo, že byl špatně načasovaný dabing, kde slova byly dřív, než postavy přímo mluvili. Nejhorší to bylo,jak byli v ringu. Ani ještě neboxli a už jsem slyšel rány... Jinak super. Ale i přesto mi to pohodu s filmu nepřebilo... 75% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (5)

  • Annapolis je hlavným mestom amerického štátu Maryland a tiež sídlom okresu Anne Arundel. Námorná akadémia bola založená v roku 1845 vtedajším ministrom námorníctva Georgeom Bancroftom. (MikaelSVK)
  • V magazínu „Muscle & Fitness“ byl snímek označen jako film s osmým nejlepším sportovním tréninkem. Prvenství drží Rocky (1976). (Sufferer)

Reklama

Reklama