Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Určite si ho budete pamätať. Usmiaty panáčik s nezabudnuteľnou modrou čiapočkou a zvončekom. Odvtedy, čo v Británii uzrel svetlo sveta, stihol zabaviť veľa malých, ale aj väčších detí po celom svete. Jeho domovom je Zem hračiek. Magická pestrofarebná krajina, kde všetky hračky žijú svoj vlastný život. A keďže žijú svoj vlastný život, potrebujú k nemu veci presne tak isto ako ľudia. V prípade, ak niečo nefunguje ako má, prichádza odvážny Noddy, aby si poradil s každým problémom a objavil sa všade tam, kde je potrebné pomôcť. Táto krajina je snom všetkých detí. Porozprávať sa s vláčikom, bábikami alebo zvieratkami dokáže hravo každé dieťa. Stačí iba otvoriť dvere vlastnej fantázii... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Teg 

všechny recenze uživatele

Z těch "jednodušších" seriálů pro děti to nejlepší. Každý díl má nějakou výchovnou myšlenku, je to podáno jednoduše a srozumitelně. Takže za svoji kategorii je to v pořádku. To, že se to nelíbí všem dospělým je asi v pořádku :-) ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Noddy, se svým autíčkem jezdí moc rád.....vzpomínka na kouzelnou školku na kerou jsem se občas podíval, když mi bylo patnáct :-D ()

Straspytlik odpad!

všechny recenze uživatele

Socialistická vymývačka mozků pro děti. Až mě překvapuje, že pod tím není podepsaná EU. Postava č. 1.: "Musíš si u Dýny něco koupit. Jinak bude muset zavřít stánek." Postava č. 2.: "Hned zítra k Dýně půjdu a něco si koupím. I když to nebudu potřebovat." Postava č. 1.: "Bude moc ráda." Jasný signál pro děti, že i když se nebudou snažit a rozvíjet, někdo je vždycky zadotuje a sociálně podpoří. Vizuálně nesympatické. Obsahově odpad. ()

Reklama

Reklama