Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (40)

plakát

Poslouchej (2019) 

Není to ten motorest, kde se natáčel jeden díl Ano, šéfe? To mě na tom filmu zaujalo asi nejvíc.

plakát

Vraždy podle předlohy (1995) 

Devadesátková prezentace chorobné nenávisti vůči bílému heterosexuálovi střižená primitivním strachem z informačních technologií. Pevně věřím, že po tomhle toxickém průjmu scénáristky ji její bližní dovedli ke specialistovi, aby jí pomohl. Evidentně byla toho času v silné duševní nepohodě. Předsudečná hláška ze začátku filmu "Posaďte se, děsíte mě" lidem, kteří nic neudělali, je více než vypovídající. Hvězda za celkem vydařených posledních deset minut.

plakát

Záhada Hory mrtvých (2013) odpad!

To nejhorší, co může někdo natočit na kameru je reklama, ve které se jednotlivé postavy oslovují křestními jmény. Hned v těsném závěsu za tímhle "žánrem" je found footage. Po pěti minutách mi z toho bylo zle. Po dvaceti píši recenzi. I kdyby byl příběh sebesilnější, ale to u found footage nikdy není, tak to tenhle idiotský přístup ke kameře, a s tím spojené blbé jakobyspontánní dialogy, vždycky zabijí.

plakát

Čtvery Vánoce (2008) 

Trapný snímek plný sprosťáren, ponižování a uřvaných nerváků. Vánoce ani romantiku jsem tam nepotkal. Za to jsem se s dětmi u TV cítil jako idiot.

plakát

Na vlásku (2010) 

Disneyho (pixar) pohádky už dlouho nesleduji. O to víc mě potěšilo, že po dlouhých letech vidím něco skutečně disneyovsky zábavného.

plakát

Odpočívadlo (2006) odpad!

Je to blbost. Hlavní hrdinka je tupá, jak dlabané necky, všude je neskutečný b***l a k tomu řidič maniak se zlínskou (ZLK) značkou... co na tom má být šokujícího?! Jestli vás může něco vskutku neobohatit, tak film Rest Stop.

plakát

Hany (2014) 

Technicky výborné. Obsahově by si ale snímek zasloužil víc než prázdné kecy, bandu samolibých kavárenských intelektuálů a jednoho superkokota, kterého bych tou fábkou přejel ještě na zpátečku. Ač chápu, že to je vlastně pointa existence tohoto díla. S trochu sympatičtějšími, vyzrálejšími charaktery by to byl film, na který bych se díky opravdu kvalitnímu a neotřelému zpracování, hereckým výkonům i prostředí noční ulice, podíval kdykoli rád znovu.

plakát

Nebezpečné vztahy (2016) (pořad) 

"Budou v něm skutečné lidské příběhy..." To kdyby tam bylo, tak budiž. Ale tohle je dost nezvládnutě inscenovaná talk-show a ještě navíc silně zavánějící politickou korektností. Divím se, že po tom, co si někteří aktéři ve skutečném životě prožili, do něčeho takového vůbec šli.

plakát

Rivalové (2013) 

Skvělá režie, skvělá kamera a skvělý scénář psaný životem pionýrů formule 1. Mám rád filmy, u kterých člověk váhá, zda je to film nebo dokument, fikce nebo realita. A díky Mikkimu uvidíte i formuli ze spod (nerozstřelenou).