Reklama

Reklama

Sedmý hřích

  • USA Original Sin (více)
TV spot

Obsahy(1)

Kuba, devatenácté století. Bohatý obchodník Luis Vargas (Antonio Banderas) hodlá upevnit své společenské postavení sňatkem s Američankou. Nehledá skutečnou lásku a dohoda je uzavřena čistě na obchodním základě. O to víc je pak překvapen, když mu do života místo prosté ženy vstoupí svůdná Julia (Angelina Jolie). Netrvá dlouho a Vargas se do ní zamiluje. Zanedlouho se objeví i tajemný a podezřívavý Walter Downs (Thomas Jane), který tvrdí, že Julia není tím, kým se být zdá. Vargas sice zpočátku odmítá uvěřit, ale když manželka zmizí i s jeho penězi, rozhodne se zjistit, jak se věci doopravdy mají. Vydává se na pouť temnou stranou vášně, která jej může zavést až do pekel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (178)

Zdenda 

všechny recenze uživatele

Zacatek velice slibny, eroticno a napeti velice slusne funguji (i ta Angelina se mi to setsakramentsky libila)... Pak vsak prichazi nutnost dej posunout kvalitnim scenarem a zde je nejvetsi slabost filmu. Scenar je proste nudny, fadni a hlavne kolikrat prekombinovany a presto neobjevny... Dejove zvraty predvidatelne a bohuzel casto naprosto, ale naprosto nerealisticke. Ale abych nehledal jen kritiku, vec, ktera zachranuje snimek, alespon z meho pohledu, jsou herecke vykony ustredni dvojice. Fakt to mezi nimi porad jiskri, a hraji tak nejak sympaticky a lidsky. Tudiz jsem prekvapive nemel touhu film v pulce vypnout. Inu ocekavani bylo mizive a film tak nakonec prijemne (i kdyz ne nejak moc) prekvapil, proto ty 3*, ukazujici na prumerny americky spektakl. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Kubánský obchodník Luis Vargas (Antonio Banderas) si na dálku domluví sňatek s neznámou Američankou. O to více je překvapen, když dorazí krásná Julia (Angelina Jolie), do které se Luis ihned zamiluje. Jenže Julia není tak nevinná, jak na první pohled vypadá, a když zmizí se všemi Luisovými penězi, je jasné, že podobný obchod nepodstoupila poprvé. Jenže Luis se nechce o své peníze, ani o krásnou Julii tak snadno nechat připravit ... Film láká na milostnou story mezi Antoniem Banderasem a Angelinou Jolie, a nutno uznat, že kromě jedné lehce dráždivé scény mezi oběma protagonisty nic moc víc nenabízí. Pak už jen nevěřícně zíráte, jak dokáže jedna ženská oblbnout kdekoho, a jak se naivní obchodník nechá obrat o poslední groš, a ještě hezky poděkuje. Ani filmově není film nijak zábavný, kromě výše zmíněné scény, docela nudí, a závěrečné titulky jsem docela uvítal (zvlášť po vskutku debilní závěrečné scénce)... ()

Reklama

Mat21 

všechny recenze uživatele

Sedmý hřích aneb nikdy nevěřte ženám. Poklidný život kubánského pěstitele kávovníků a obchodníka s kávou Luise Vargase se již brzy otřese v základech. Již brzy k těmu zavítá jeho vyvolená, američanka Julia Russell, se kterou se seznámil skrze milostnou korespondenci a ač ji nikdy nespatřil, sňatkem s ní chce dosáhnout poklidné volnosti středních let. Když ovšem stane na jeho prahu smysluplná kráska, sňatek z rozumu se velmi rychle zvrtne v milostnou posedlost a poblouznění láskou. První okamžiky pobytu Julie jsou však zároveň zahaleny tajemstvím, což umocní příjezd soukromého detektiva Waltera Downse vyšetřujícího její údajné zmizení. K prozření Luis Vargas dochází v okamžiku, kdy bezestopy zmizí nejenom Julie, ale taktéž všechny úspory na účtech, ke kterým jí dal plný přístup. Zhrzený a podvedený Luis se však nevzdává, pátrání po Julii a pravdě mu však změní život. ● Sentimentální úvod, kterak si podat inzerát a s Angelinou Jolie po boku pokojně zestárnout, velmi rychle vezme za své a zlomí se v nečekané drama. Není divu, Angelina není k mání pro každého a kdo ji chce získat, musí být ochoten obětovat vše, majetek i vlastní život. ║11.10.2010║ ()

Death 

všechny recenze uživatele

Asi nejvice mi ve filmu chybel nejaky vnitrni naboj. Vse bylo takove vlazne, nevyrazne a neskutecne, opravdu neskutecne NUDNE. Ani vlastne nevim, proc davam dve. Asi se mi alespon trochu libilo prostredi a mozna i nejake ty zvraty, i kdyz ty maji plus spise za pobaveni, nez ze by byly povedene a nebo nepredvidatelne. Pokud muzu radit, tak se filmu radeji obloukem vyhnete. 7. hrich totiz hodne klame telem a i kdyz to vypada, ze by mohl nabizet slusnou podivanou, opak je pravdou. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobrý film v štylizovaní sa do niečoho tajomného a zahaleného do rúška, ktoré treba odhaliť, aby z toho vznikol prekvapivý zvrat. Avšak problém je, že viac než odhaľovanie toho neznáma tu šlo o odhaľovanie Angeliny. Nie je dobré, ak si po istom čase divák v podstate ani nepamätá dej filmu, len si je na istom, že sa v ňom odhalila istá celebrita. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Dům s plantáží je skutečný velkostatek s cukrovou třtinou, ale opuštěný. (HappySmile)
  • Některé scény byly vystřiženy, aby film v USA nedostal rating "NC-17"- tj. do 17ti let nepřístupno ani v doprovodu dospělého. (HappySmile)

Reklama

Reklama