Reklama

Reklama

Sedmý hřích

  • USA Original Sin (více)
TV spot

Obsahy(1)

Kuba, devatenácté století. Bohatý obchodník Luis Vargas (Antonio Banderas) hodlá upevnit své společenské postavení sňatkem s Američankou. Nehledá skutečnou lásku a dohoda je uzavřena čistě na obchodním základě. O to víc je pak překvapen, když mu do života místo prosté ženy vstoupí svůdná Julia (Angelina Jolie). Netrvá dlouho a Vargas se do ní zamiluje. Zanedlouho se objeví i tajemný a podezřívavý Walter Downs (Thomas Jane), který tvrdí, že Julia není tím, kým se být zdá. Vargas sice zpočátku odmítá uvěřit, ale když manželka zmizí i s jeho penězi, rozhodne se zjistit, jak se věci doopravdy mají. Vydává se na pouť temnou stranou vášně, která jej může zavést až do pekel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (178)

bittersweet 

všechny recenze uživatele

Příliš detailní záběr na "smyslné" rty Angeliny Jolie hned na začátku mě celkem vyděsil. Poté jsem se vpravila do příběhu, ze kterého jsem byla pravidelně vyrušována její zpovědí ve vězení. Příběh odsýpá a náhlé zvraty, kterými se odchýlí od vámi předpokládaného pokračování příběhu hodnotím pozitivně. Ovšem happyendový závěr filmu ruší celkový dojem. ()

klapqua 

všechny recenze uživatele

Až tak silno by som film nezavrhovala. Samozrejme, víťazí u mňa Siréna z Missisipi s božským Belmondom, ale ani toto nebolo až tak príšerné. Keby sa pohrali s niektorými scénami, ubrali na sentimente a netlačili v niektorým momentoch tak na pilu, mohlo to byť aj celkom ok. Mne osobne sa páčili oba herecké výkony, kostými a aj prostredie. Páčilo sa mi to čudné tajomno okolo hlavnej hrdinky, ale zároveň mi chýbalo lepšie priblíženie jej konania atď. Chcelo to skrátka trochu vypilovať. Kladne hodnotím aj Blanchardovu hudbu (áno, som hudobný závislák), ktorá atmosféru ozaj dotvárala. Nie je to film, ktorý by som pozerala nejako opakovane, ale ak ho uvidím znova, prežijem to. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

Teprve až dodatečně jsem zjistil, že režisér Cristofer natočil snímek Gia, který se mi moc líbil... Nic jsem popravdě nečekal (snad jen odhalenou Angelinu.) Ty scény byly docela funkční, nefunkční se mi jevily dialogy, částečně jednání postav nebo docela snadno odhadnutelné dějové zvraty. V podstatě jsem tedy dostal to, co jsem čekal... ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Sedmý hřích může potěšit snad jen fanoušky červené knihovny, protože ničím jiným tenhle snímek není. Také nechápu, proč film dostal přívlastek erotický, když se v něm odehraje prakticky jen jediná milostná scéna (a to ještě nijak extra šokující). Bez Angeliny a Banderase bych tenhle hloupý slaďák poslal bez výčitek do odpadu. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Právě jsem zabil člověka." - "Právě jsem si koupila klobouk. Ale proč na to mám pořád myslet? Neříkám si dokola: Právě jsem si koupila klobouk, právě jsem si koupila klobouk. Nezáleží na tom. Prostě ne. Stalo se." Originální příběh lásky s dost silným sexuálním nábojem. Angelina Jolie se tady ukáže celá nahatá, a to několikrát. Antonio Banderas jako chlápek bláznivě zamilovanej do podvodnice ok. Oba za mě nějaké emoce vytřískali, takže hodnotím pozitivně. Na 4* to ale není. - 60%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Některé scény byly vystřiženy, aby film v USA nedostal rating "NC-17"- tj. do 17ti let nepřístupno ani v doprovodu dospělého. (HappySmile)
  • Dům s plantáží je skutečný velkostatek s cukrovou třtinou, ale opuštěný. (HappySmile)

Reklama

Reklama