Reklama

Reklama

Sedmý hřích

  • USA Original Sin (více)
TV spot

Obsahy(1)

Kuba, devatenácté století. Bohatý obchodník Luis Vargas (Antonio Banderas) hodlá upevnit své společenské postavení sňatkem s Američankou. Nehledá skutečnou lásku a dohoda je uzavřena čistě na obchodním základě. O to víc je pak překvapen, když mu do života místo prosté ženy vstoupí svůdná Julia (Angelina Jolie). Netrvá dlouho a Vargas se do ní zamiluje. Zanedlouho se objeví i tajemný a podezřívavý Walter Downs (Thomas Jane), který tvrdí, že Julia není tím, kým se být zdá. Vargas sice zpočátku odmítá uvěřit, ale když manželka zmizí i s jeho penězi, rozhodne se zjistit, jak se věci doopravdy mají. Vydává se na pouť temnou stranou vášně, která jej může zavést až do pekel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (178)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Příběh jen na to že je tak dlouhý, je svým způsobem dost nudný. Sexy Angelina je asi tím jediným, co mě zde zaujalo a kurňa postelová scéna s Banderasem je pomalu to jediné, co si při vzpomenutí na tento film po čase vybavím. Mělo to být hlavně o emocích, ale ty neměly tu správnou chemii, aby více zafungovaly, no a hlavně již zmíněný příběh není nějak extra záživný. Těch několik „zvratů“ to moc nevytrhlo, když omáčka okolo byla značně nedochucená… ()

Zdenda 

všechny recenze uživatele

Zacatek velice slibny, eroticno a napeti velice slusne funguji (i ta Angelina se mi to setsakramentsky libila)... Pak vsak prichazi nutnost dej posunout kvalitnim scenarem a zde je nejvetsi slabost filmu. Scenar je proste nudny, fadni a hlavne kolikrat prekombinovany a presto neobjevny... Dejove zvraty predvidatelne a bohuzel casto naprosto, ale naprosto nerealisticke. Ale abych nehledal jen kritiku, vec, ktera zachranuje snimek, alespon z meho pohledu, jsou herecke vykony ustredni dvojice. Fakt to mezi nimi porad jiskri, a hraji tak nejak sympaticky a lidsky. Tudiz jsem prekvapive nemel touhu film v pulce vypnout. Inu ocekavani bylo mizive a film tak nakonec prijemne (i kdyz ne nejak moc) prekvapil, proto ty 3*, ukazujici na prumerny americky spektakl. ()

Reklama

Riverin 

všechny recenze uživatele

Original Sin síce nie je žiadne veľdielo, ale ja tie 4* jednoducho musím dať už len z nostalgie. Tento film som prvýkrát videla už pekne dávno a viem že to bol asi prvý film keď som si povedala že tá Angelina je ale kočka. Od scenára či réžie netreba čakať veľmi veľa a budete nadmieru spokojní. Tak či onak je na celom filme najlepšie obsadenie, na čele s nádhernou Angelinou Jolie či Antoniom Banderasom. A tiež treba pochváliť hudbu či kostými...a to je asi všetko. Na príjemný a nenáročný večer môžem Original Sin len odporučiť. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Právě jsem zabil člověka." - "Právě jsem si koupila klobouk. Ale proč na to mám pořád myslet? Neříkám si dokola: Právě jsem si koupila klobouk, právě jsem si koupila klobouk. Nezáleží na tom. Prostě ne. Stalo se." Originální příběh lásky s dost silným sexuálním nábojem. Angelina Jolie se tady ukáže celá nahatá, a to několikrát. Antonio Banderas jako chlápek bláznivě zamilovanej do podvodnice ok. Oba za mě nějaké emoce vytřískali, takže hodnotím pozitivně. Na 4* to ale není. - 60%. ()

Death 

všechny recenze uživatele

Asi nejvice mi ve filmu chybel nejaky vnitrni naboj. Vse bylo takove vlazne, nevyrazne a neskutecne, opravdu neskutecne NUDNE. Ani vlastne nevim, proc davam dve. Asi se mi alespon trochu libilo prostredi a mozna i nejake ty zvraty, i kdyz ty maji plus spise za pobaveni, nez ze by byly povedene a nebo nepredvidatelne. Pokud muzu radit, tak se filmu radeji obloukem vyhnete. 7. hrich totiz hodne klame telem a i kdyz to vypada, ze by mohl nabizet slusnou podivanou, opak je pravdou. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Dům s plantáží je skutečný velkostatek s cukrovou třtinou, ale opuštěný. (HappySmile)
  • Některé scény byly vystřiženy, aby film v USA nedostal rating "NC-17"- tj. do 17ti let nepřístupno ani v doprovodu dospělého. (HappySmile)

Reklama

Reklama