Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Země a planeta Minarbi spojily pod vedením prezidenta Mezihvězdné aliance Johna Sheridana (Bruce Boxleitner) své síly při stavbě dvou bojových lodí. Při prohlídce jedné z lodí však Sheridan dostává tajemnou zprávu, jež mu dává za úkol prozkoumat galaxii s cílem objevit tři záhadné bytosti...Nezbývá, než se s novým týmem připravit na záchranu planety Země před útokem nepřátelských Drakhů. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (17)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ako pilotný film k novému seriálu Crusade to funguje dobre a krásne to prepája udalosti na Babylone 5 s postavami v novom seriáli, ako samostatný celovečerný film to ale nie je ono a je tu cítiť značne okresaný televízny rozpočet. Je to vidieť aj na vizuálnych efektoch, ktoré sú oproti Star Treku na dosť slabej úrovni. Ako doplnok do Babylon 5 univerza ok, ale nič svetoborné netreba očakávať. 60 % ()

Trinculo 

všechny recenze uživatele

Jsou tam hezké nové lodě, ale toto už je zóna, kde příběh začíná bejt natahovaný už moc a přejde do naprosto natáhnuté a velmi infantilní Crusade, která se s původním Babylonem 5 nedá srovnávat. V tomhle filmu jsou dost patrné dozvuky kvalitního seriálu a určitě se na to má smysl podívat, aspoň pro úplnost. ()

Reklama

Jrk 

všechny recenze uživatele

Skoda jen ze nevime jak to dopadlo. Prece jenom je to pilot k dalsimu serialu Babylon 5 Crusade ktery ma pouze 13 epizod z 22dvou a je nedotoceny. Ale je fakt ze i kdyz je konec otevreny nijak to neubira na koukatelnosti filmu. Podminka je ale aby divak videl Babylon 5 serial, jinak pravdepodobne nepochopi z ceho dej vychazi a na co narazi. Efekty i hudba byly evidentne nic extra, ovsem prijemna tecka za serialem. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Další výborná věc (a důkaz, že pro mě navždy budou jen 2 hl.tahouni a lídři všech dalších sf tv ., ST a B5. tedy, žádná SG aj.) z vesmíru B5. Krom jedné věci...té absolutně! otřesné! a příšerné! hudby, která zvláště v kosmických bitvách, z toho dělá něco nepopsatelného a to nemyslím, jako kompliment. Nevím proč to nemá Ch.Franke, ale Míša mohl vybrati snad tucet jiných skladatelů. A to ten samý neumětel, ještě straší s tím samým debilním stylem v Crusade. WTF???? Special quest star...Candyman.;-) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Druhý najlepší z filmov o Babylone 5 (po Na počiatku). Ale chýbali mi tu ostatné hlavné postavy. Vlastne boli iba dve - Sheridan a Garibaldi. Príbeh sa odohráva väčšinou vo vesmíre, čo je super, na konci dôjde aj na epický súboj s loďami Drakov. Nová vesmírna loď Aliancie - Excalibur - je pekná, zaslúžila si možno aj viac pozornosti. Páčil sa mi nehappyendový koniec, keď na Zem doľahnú biologické zbrane. Na film plánovane naväzuje seriál Krížová výprava. A ja že, prečo je mi ten tvar lode, aj názov, taký povedomý. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama