foto

Bruce Boxleitner

  • nar. 12.5.1950 (66 let)
    Elgin, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Otec čtyř dětí se během své kariéry objevil ve více než stovce televizních a filmových rolí. Největší otisk v televizní tvorbě zanechal díky nezapomenutelnému ztvárnění Johna Sheridena ve slavném sci-fi BABYLON 5. Bruce se objevil v celkem 88 episodách a čtyřech navazujících filmech.

Kromě hraní se také věnuje tvůrčímu psaní. Je autorem dvou sci-fi novel Frontier Earth a Frontier Earth: Searcher. V nejbližší době se na něj můžeme těšit ve filmu SHADOWS OF PARADISE a v očekáváném sci-fi TRON LEGACY, které je sequelem slavného snímku TRON z roku 1982.

Martin "Fancipal" Wróbel

Herecká filmografie

2017 Untitled Tron: Legacy Sequel
2016 Guardians of Luna
Wedding Bells (TV film)
2015 So You Said Yes (TV film)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Silver Bells
Thanksgiving House, The (TV film)
2012 Megazkrat: Smrtící výpadek (TV film)
Tron: Povstání (TV seriál)
2011 Love's Resounding Courage (TV film)
Tron: The Next Day
51
2010 Shadows in Paradise
TRON: Legacy 3D
2009 Transmorphers: Fall of Man
2008 Mrtvý vesmír
Ruka mrtvého muže (TV film)
2007 Babylon 5: Hlasy v temnotě
Chuck (TV seriál)
Na mušce (TV film)
Pandemie (TV film)
Požírač kostí (TV film)
2006 Double Cross (TV film)
Hrdinové (TV seriál)
Záhadná žena: Tajemství Divokého západu (TV film)
Zamilovaní sousedé (TV film)
2005 Detektiv (TV film)
Král ztraceného světa
Legie mrtvých
Mladí mušketýři (TV seriál)
Nezvratný důkaz (TV film)
2004 Dokonalá paměť
Osudový zlom
They Are Among Us (TV film)
Zachraňte Emily (TV film)
Znamení hada
2003 Bohové a generálové
Den zlomu (TV film)
Mlčení
2002 Hope Ranch (TV film)
Nebezpečná země (TV film)
Pandemie
2000 Chůva k pohledání
1999 Babylon 5: Volání do zbraně (TV film)
Sabotáž
1998 Babylon 5: Na počátku (TV film)
Babylon 5: Třetí prostor (TV film)
1996 Me and My Hormones (TV film)
1995 Zoja (TV film)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Gunsmoke: One Man's Justice (TV film)
Hazardní hráč (TV film)
Mahárádžova dcera (TV seriál)
Wyatt Earp: Return to Tombstone
1993 Dům plný tajemství (TV film)
Nebezpečný let (TV film)
1992 Babe
Double Jeopardy (TV film)
Kuffs
Perfect Family (TV film)
Tajemství (TV film)
1991 Diplomatická imunita
Vražedná vize (TV film)
1990 Breakaway
Sporting Chance (TV film)
1989 Dokud se nesejdeme (TV seriál)
Noc mrtvých (TV film)
Psanci (TV film)
1988 Červená řeka (TV film)
Town Bully, The (TV film)
1987 Angel in Green (TV film)
Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues (TV film)
1986 Květina vášně (TV film)
Louis L'Amour's Down the Long Hills (TV film)
Návrat Mika Hammera (TV film)
1983 I Married Wyatt Earp (TV film)
Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues (TV film)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV film)
1982 Bare Essence (TV film)
Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Tron
1981 Fly Away Home (TV film)
Na východ od ráje (TV seriál)
1980 Baltimorský zázrak
Kenny Rogers as The Gambler (TV film)
Wild Times (TV film)
1979 Poslední kabriolet (TV seriál)
1978 Happily Ever After (TV film)
How the West Was Won (TV seriál)
1977 How the West Was Won (TV seriál)
Murder at the World Series (TV film)
1976 Cesta Velkou Planinou (TV film)
Polib mě... zabij mě (TV film)
1975 Cry for Help, A (TV film)
Limonádová Annie
1974 Chadwick Family, The (TV film)

Dokumentární

2015 Classic Hollywood Cinemas
2007 07 Spaceys (TV film)
2002 Dobe and a Company of Heroes (TV film)
Making of 'Tron', The

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 Battle of the Network Stars XIII (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace