Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Co uděláte, když jste nezadaná mladá žena, máte letět na svatbu své nevlastní sestry a chcete udělat dojem na svého ex? Využijete služby gigola. Ovšem, taková služba má svá uskálí. Nejen, že zaplatíte velkou sumu peněz, ale je tu nebezpečí, že se do svého okouzlujícího doprovodu zamilujete. To se potom může pracovní vztah lehce změnit v něco jiného. Zámerně říkám může, protože Amorovým šípem musí být zasaženi oba dva. Debra Messing mi celou dobu připomínala Jennifer Aniston. Dokonce měla i stejná gesta. Dermot Mulroney byl skutečně okouzlující a milý. Taky bych měla problém udržet vztah na pracovní úrovni. ()

kebo 

všechny recenze uživatele

Povodne som si myslel, ze idem pozerat Wedding Crashers, co nebola pravda. Spociatku som nebol moc nadseny, lebo som o tomto filme nic nepocul a nehral tam ziaden zo znamejsich hercov. Nakoniec vsak nie som sklamany ako som povodne cakal. Nic prevratne tato romanticka komedia neponuka, ale napad s platenym spolocnikom sa mi vcelku pacil. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Typická romantická komédia akých sú už stovky, ale aj tak ma to celkom bavilo. Občas treba aj nejaký oddychový film, pri ktorom netreba rozmýšľať nad zmyslom každej scény alebo dialógu. Takže na prestriedanie rôznych drám a mysterióznych filmov celkom fajn. Aj keď to bolo celé dosť predvídateľné až od úplného začiatku, miestami to dokázalo prekvapiť jemnými zvratmi v deji - ale bola to opäť tá tradičná zápletka klamstiev a zrady vo vzťahoch (v tomto prípade nielen partnerských, ale aj rodinných). Aspoň že na Debru a Amy sa tak dobre pozeralo - normálne sa mi miestami zdalo ako keby boli naozaj sestry. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pozitiva: Viděl jsem Debru Messing v jiné roli než Grace (Will & Grace), a dále jsem byl hodně vděčný tvůrci, že se vyvaroval tupých trapných vtipů a scén, kterým se smějou snad jen puberťačky nebo parta zlitých lidí - fakt tam nic takového nenajdete. Bohužel negativum je jen jedno - film je od začátku tak (nerealisticky) čitelný, že se vám to až nechce věřit. A že bych se moc smál se říct taky nedá. Někoho možná potěší příjemná atmosféra a exteriáry z Anglie. ()

Fanak 

všechny recenze uživatele

Naprosto typická až šablonovitá romantická komedie se všemi svými klady i neduhy. Těch druhých je ale bohužel více. Přesto však přiznávám, že jsem byl po jejím shlédnutí spokojen. Záleži totiž na správném načasování. Máte-li totiž náladu na naprosto bezproblémovou, zcela předvídatelnou a v podstatě nesmyslnou podívanou, v niž hlavní roli hraje škádlení dokonale vymydleného hlavního páru se sladkým koncem. Nebudete zklamáni. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)
  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)

Reklama

Reklama