Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

R.E.M. 

všechny recenze uživatele

Pokud toužíte strávit poklidný večer u nenáročné a nereálné romantické komedie, tak s Dokonalou partií nebudete zklamáni. Na ústřední dvojici se dá koukat. Debra Messing hraje roztomile rozpačitou a nervózní mladou ženu, která pobaví, Dermot Mulroney má taky určité kouzlo a navíc jim to spolu v rolích ladí. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kdyby hlavní hrdinka neměla hezký vlasy dam odpad :D. Koukám, že hrát v jednom filmu s Cameron Diaz a romantickou star Julii Roberts znamená propad do Béčekových vod pro jednoho nejmenovaného herce. Dívat se na někoho kdo si zaplatí přitele, kvůli svatbě sestry a pak se do něj zamiluje to fakt nechci. ()

Reklama

Hawk 

všechny recenze uživatele

The wedding date je příjemná podívaná, u které se nudit nebudete. Chvilku mi sice trvalo, než jsem se dokázal zžít s hlavními hrdiny, kteří mi přišli docela nesympatičtí na daný žánr. Ale o to více si později užijete zašmodrchanici kolem svatebního rande. Film je krásným vystižením toho, jak by žádná nevětsa nechtěla, aby dopadla její svatba ... nebo spíš ženich ?? ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Tak ako sa tento paškvil pomaly rozbiehal... zdĺhavá nuda a predovšetkým mi tam chýbal slušný soundtrack. Ak si režisér romantickej komédie myslí, že táto bude dobrá bez dobrej sprievodnej muziky sprevádzajúcej každý citový výkyv hlavných hrdinov, tak sa hrubo mýli. Okrem toho "krásna" Messing s dlhým chlapským nosom... No neviem, neviem. A pritom celkom slušný i keď jednoduchý námet. Sklamanie... ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Dermot Mulroney se mi zezačátku nezdál, ale s postupem času nabíral na síle a kouzle. Nevím, jestli je Dokonalá partie úplně dokonalá. Rozhodně ona fáze zamilování se je hrozně rychlá a zapomenutí na bývalého téměř okamžité. Možná je to tou neuvěřitelně kraťounkou stopáží. Jak se děj přesune na anglický venkov, nápadně to připomíná německý romantický film, ale děj se drží výš. Oddechový film, který rozhodně neurazí a ani nekazí hranici dobrého vkusu. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)
  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)

Reklama

Reklama