Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Gray je již několik měsíců pronásledován nevysvětlitelnými pocity smrti a sebedestrukce. To vše trvá až do chvíle, kdy ho dva spolužáci se střední školy, Dakota a Conrad, zasvětí do tajů mystické počítačové hry s názvem Cesta. Hra ale pomalu začíná měnit strašlivé sny v realitu a Jakeovy násilné vize se stávají skutečností. Aby unikl probouzející se noční můře, upíná se k nové kamarádce, přitažlivé Marisol, která je posedlá luštěním záhad. Vysvobození ale nepřichází a místo toho musí oba v tomto hororovém thrilleru čelit ještě větší hrůze spojené s temným tajemstvím Jakeovy rodinné historie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nenechal jsem se odradit slabším hodnocením, mile jsem však překvapen nebyl. Začátek je velmi slibný - les, osamocený lovec, útok, opuštěná chata...a v ní zlo. Pak jakoby se tvůrci nedokázali rozhodnout, co vlastně chtějí točit. Satanský horror? Drama pošuka s morbidními sny, které se možná plní? Příběh o splněných přáních? Nu, nakonec je to všechno napůl. Celý film je poněkud zmatený, i když má jakési směřování. Bohužel, kromě herců není moc na co koukat - žádný sex, žádné gore, jen pár průměrných scén s kapkou krve. Bez toho se ovšem obejde jen velmi silný příběh, což není tento případ. A ruku na srdce - satan jako mendelský kozel snad už dnes nikoho ve filmu nevystraší. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Jo, je to trochu nuda. Sice je tu pár neuvěřitelně "novátorských" prvků, jako třeba že Satan je žena, nebo ďáblovo pokušení přes Internet, ale celkově je to trochu trapas. Ackles v pohodě, jak už jsem psala u Krvavého Valentýna, dobře se na něj kouká. I když někdy mi připadá, že se až zbytečně moc pořád snaží vypadat "pěkně", docela to občas otravuje :-) A samozřejmě by nezaškodilo víc peněz na efekty. Ale jinak celkem fajn zábava pro sobotní večer. ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Tak chlapečkovi slušně straší ve věži a jeho povedeným kamarádíčkům tam už vysloveně nahlas haraší. Pak potká takovou jednu roštěnku, který sice neharaší, ale má pro harašení pochopení. Tak začne harašit na chlapečka. Postupně chlapeček zjišťuje, že mu neharaší, anebo možná mu haraší naprosto cíleně. Možná haraší všem okolo. Do toho občas někdo umře, objeví se tam čerti jak z mikulášský besídky, nějaká ta krev a pak je konec. Jediné za co si to zaslouží hvězdu, jsou ty dvě šťabajzny (jedný harašilo, druhá harašila). ()

Vala 

všechny recenze uživatele

Hlavní tahák k tomuhle filmu byl Jensen Ackles,který mě opět nezklamal a byl úžasný jako vždy. Děj byl fajn-nebylo to něco úplně extrovního a ten konec byl taky celkem amputovanej,abych tak řekla,ale vyloženě blbé to určitě nebylo.Jensen tu odvedl skvělou práci a celý film táhne,nebýt jeho,kdoví,jak by to dopadlo. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Nic extra to nebylo. Vadil mi hloupoučký děj, který srážel poměrně slušnou režii. Hlavní herec mě docela potěšil, většinou bývají tzv. "na pěst", ale Ackles byl vcelku sympatický. Jak už jsem řekl, díky tupému příběhu bez logiky, invence a originality je Cesta ke zlu pouze podprůměrný teen horůrek pro nenáročné publikum. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama