Malíř ve svém ateliéru nakreslí postavičku králíka, kterého následně vystavuje rozličným situacím kopírujícím různé filmové žánry. Od komedie a romantického filmu až po porno, horor nebo dokonce sci-fi muzikál. (J.Connor)
AngelAngie
Vtipný a hlavně poutavý snímeček, kde je nakreslený králík vkreslován do filmových žánrů a to opravdu originálním způsobem! :)(2.8.2008)
genetique
Môj prvý Hertzfeldt a mimoriadne úspešný. Takže ak neviete ako natočiť napríklad taký pornofilm, určite vám tento čierno-biely zajac poradí. :) 80%.(14.5.2007)
Le_Chuck
Exkurzia filmovými žánrami, ktorou nás pomocou stop-motion animácie prevedie úžasný čierno-biely králíček s očami Homera Simpsona. Ak ste zvedaví ako vyzerá "abstract foreign western" podľa Hertzfeldta, tak sem si prídte po odpoveď. Výborné!(16.6.2006)
hippyman
poměrně originální, milý studentnský kraťas hýřící vtipem. ne vše se ale povede. nicméně pobavil a to se cení. 70%(4.1.2010)
jojinecko
Úžasne zábavné a bezchybné!!! Ako vlastne všetko od Hertzfeldta:)(12.9.2006)
HellFire
Totálně geniální :)(17.12.2008)
panjosef
Králík prochází různými klasickými i velmi neobvyklými filmovými žánry. Sympaticky minimalistická animace, spojená s letmými prvky hraného filmu srší hravostí a nespoutanou kreativitou. Sympatické mikrodílko.(21.3.2011)
murakamigirl
Pretentious student film. 4,5*(19.1.2009)
type_B
Úžasně milé a vtipné minidílo.(14.2.2009)
Bajda
Průlet filmovými žánry s roztomilým králičkem (občas králičicí :-) ) v hlavní roli :) "No rabbits were harmed in the production of this film" :-)) Jeden z nejzábavnějších krátkometráku, co jsem viděl. Klasický Herzfeldt.(12.4.2008)
Suzana
Silné ****. Vtipné a nápadité.(25.1.2009)
gjjm
Celkem klasický souboj figurka vs. animátor, animátor se snaží natlačit figurku do různých filmových žánrů a posléze jejich kombinací. Figurka se snaží bránit, ale... Nádherně morbidní humor.(20.7.2010)
Kwaichi
Najviac sa mi páčila časť s čiernym humorom.(11.1.2011)
cubajz
porno disaster film! Nasranej zája je bezvadnej a nápady jakbysmet!(28.3.2009)
nellii
Myslela jsem, že umřu smíchy :D Miluju toho králíka.(15.7.2011)
Sfinkter
Originální a hodně zábavné.(1.4.2010)
tomeek
Don je úchyl a toto je skvělé :)(5.9.2010)
MarekT
Se znalostí tuzemského "Zaniklého světa rukavic" není tento výtvor příliš originální, i tak se jedná o příjemnou humornou poctu různým filmovým žánrům, byť se mi zdá, že jednotlivá témata mohla být více propletená (zajímala by mě třeba návaznost ze sci-fi na komedii, nebo z porna na horor :-)).(18.7.2010)
Master19
Nemužu říct, že mě to nezaujalo, ale tryskající genialitu jsem jaksi nepostřehl.(9.3.2009)
showxman
Tak tohle se povedlo:)(13.3.2009)