Reklama

Reklama

Příběh jednoho zvláštního léta podle bestselleru Ann Brasharesové. Čtyři dlouholeté přítelkyně se musí poprvé rozejít na delší dobu. Na společném nákupu objeví podivné džíny, které všem perfektně padnou. Rozhodnou se toho využít a zůstat díky kalhotám v kontaktu. Každá dívka si džíny ponechá na týden a uvidí, jestli jí přinesou štěstí, pak je pošle dál. Za každým týdnem se skrývá příběh a i když mezi kamarádkami leží mnoho mil, stále existuje pouto v podobě putovních kalhot, které jim umožňuje sdílet radosti, lásky i strasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Cliff Eidelman: 1. These Days - Chantal Kreviazuk ,2. Unwritten - Natasha Bedingfield ,3. Black Roses Red - Alana Grace ,4. If God Made You - Five For Fighting ,5. Just for You - William Tell ,6. Closer to You - Brandi Carlile ,7. No Sleep Tonight - The Faders ,8. I Want You to Know - Chantal Kreviazuk ,9. Be Be Your Love - Rachael Yamagata ,10. Sun's Gonna Rise - Shannon Curfman ,11. Simple - Katy Perry ,12. Always There in You - The Valli Girls , ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Už mi není náct, ale přesto jsem se zase dívala. Každý prázdninový příběh jednotlivých holek má něco do sebe. Mně se nejvíc líbí vždycky ten z Řecka, protože na natáčení vybrali opravdu kouzelnou lokalitu. Příběh Carmen (America Ferrera) mě skoro vždycky zvedne ze židle, protože mám pocit, že jí v něm děsně křivdí a že její otec stojí jako otec dost za prd (alespoň pro ni). Další dva příběhy brnkají na smutnou notu, víc se mi líbí ten Baileyin (Amber Tamblyn) - i když taky víc na hraje na city. No... ať se mi zdá příběh točící se okolo jedněch obyčejných kalhot jakkoli dětinský a naivní, baví mě. ()

Reklama

peetriss 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že zdaleka nejsem cílovou skupinou, ale i v této sortě "dívčích" dobrodružství jsem si dokázal najít filmy, které dokázaly vtáhnout či pobavit i mne. Sesterstvo putovních kalhot ale není tímto případem - působí roztahaně, problémy či zážitky dívek nedokáží zaujmout, natož zasáhnout, a už vůbec ne chytit za srdce, s výjimkou několika izolovaných epizod. Komediálně zcela bezzubé. Pozitivem je fakt, že příběhy aspoň nepůsobí hloupě. S hereckým obsazením nemám problém, byť vrcholné herectví se zde nekoná, a ani není žádáno. ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Neveľmi obľubujem nekonečné série románov na pokračovanie, najmä ak ich kvalita je skôr otázna, no nemôžem poprieť, že v istom veku som Putovné džínsy prečítala. Dnes by som si síce sotva spomenula na mená postáv, aj dej sa mi zjavuje len veľmi matne, čo sa mi u kníh, ktoré pre mňa voľačo znamenajú, nestáva - no tým len chcem naznačiť, že mi nebolo celkom nenzáme, do čoho idem, keď som sa rozhodla sledovať tento film. Nuž, po pozretí musím priznať, že to ozaj nie je typicky naivné a sentimentálne dielko, aké by ste si pod pojmom "teens bestseller" asi predstavili, dokonca ani typicky americké (žiadna roztlieskavačka a žiadna zástava !!!), ale aj tak to má od filmu, s ktorým by som cchela zabiť predpoludnie, naozaj ďaleko. Ale načo ďalej mrhať slovami, veď asi chápete, čo sa snažím naznačiť : nemastné, neslané, nevýživné ... ale hladný sa poteší i takému. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Román pro dívky, složený povídkovým způsobem. Myslíte, že to bude doják? No to si snad ani nezaslouží odpověď;) Ale že jste to vy - samozřejmě že ano! A hned na několik způsobů, přičemž se budeme vyrovnávat s minulostí, hledat sebe sama, a stávat se sebevědomými kočkami, přičemž kočkovitost spočívá jako obvykle v tom, že trochu dobarvíte vlasy a rozhodíte je z culíku do vln (ne že by to té Alexis neslušelo, ale kolikrát už to tady bylo - ještě chyběly brýle k vyměnění za kontaktní čočky...). Magická gaťata bohužel nedokáží, abyste děvčatům věřili ty naivní šestnáctky...no, možná té Blake Lively, které bylo osmnáct, ale jinak smolík pacholík. Jo a pokud vám není těch třináct až šestnáct, abyste byli dobrou čtenářkou/divačkou, tak ano, budete mít pocit, že se většinou chovají jako krávy (Lively dostane, co chce, ale kupodivu ji to nenaplní;)) nebo puťky (Bledule, které dělá problém zeptat se, co se sakra stalo, a proč je v tom pořád problém - aby se mohla o to víc "konstruktivně vzepřít";)). Nicméně ruku na srdce - říkám na srdce, ne na koz...na ňadra! Existuje spousta blbějších, naivnějších, coolovějších a v jakémkoliv myslitelném ohledu horších filmů tohohle ražení. A dospívání není jednoduché a pod vlivem hormonů a bez zkušeností s řešením důležitých niterných věcí dojdete k rozhodnutím a postojům, které okolí budou připadat divné, nezvládnuté nebo úplně nesmyslné. Takže ano, máme tu další rýžoviště (viz druhý film a mraky knížek), ale v rámci možností proč ne. 60% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Brian, kamarád Tibby a Bailey, je v knižní předloze špinavě blond, o asijském původu tam není jediné zmínky. (delaware)
  • Blake Lively prý na konkurz při obsazování hereček do role Bridget vešla do místnosti a než udělala cokoli jiného, položila na stůl svoji fotografii. Porota si myslela, že si z nich dělá legraci, ale potom, co po nějaké době opustila místnost, si všichni byli jistí, že právě ona je tou jedinou správnou Bridget, kterou hledají. (delaware)
  • Pana Vreelanda, otce Bridget, ztvárňuje ve filmu skutečný otec její představitelky (Blake Lively) - Ernie Lively. (delaware)

Reklama

Reklama