Reklama

Reklama

Maléry pana Šikuly

  • USA Office Space (více)
Trailer

Obsahy(1)

Petr (Ron Livingston) pracuje jako počítačový programátor ve společnosti Initech Corporation. Jednoho dne však přeteče míra jeho trpělivosti a tak si řekne dost! Konec přesčasů a stresu v práci. Najednou má opět spoustu času na svou přítelkyni (Jennifer Aniston), v práci hraje počítačové hry a dokonce se odvážil říci svému podlézavému šéfovi, co si o něm opravdu myslí. Všechno vyvrcholí, když se rozhodne uskutečnit svůj ďábelský plán a ukrást technické plány společnosti. Podaří se mu to dříve, než ho práce opět pohltí? (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

RyanRainheart 

všechny recenze uživatele

Nevím, který chytrák vymyslel tomuto filmu tak debilní český překlad. Ten by si fakt zasloužil metál a nebo rovno přímou cestu na psychiatrické oddělení. Nicméně, jako komedie je to slabota, zasmála jsem se jen párkrát. Pro mě žádný zázrak, i ty postavy mi byli tak nějak jedno, co se s nima vlastně stane. Každopádně, takovou hypnózu bych chtěla také zažít. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Pod debilním překladem se nenachází další parodie s Leslie Nielsenem, nýbrž jiná, také povedená komedie s parodiemi nemající nic společného. Pracovat v americké kanceláři plné kobek, může vyvolat nepříjemné pocity a chuť oškubat svého chlebodárce. Zní to jednoduše že? Tato komedie ukáže jak na to a jaké starosti vás při tom mohou potkat. ()

Reklama

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut je naprosto skvostná sonda do života zaměstnance, kterou lze shrnout jako: "Protagonista je slabý a snaží se utíkat před svými problémy". V další části filmu je protagonista zhypnotizován, načež své problémy přestane řešit vůbec a nějakým způsobem mu vše jde na ruku. Poslední část filmu je zmatený spletenec o krádeži firemních peněz a romance s Jennifer Aniston, která tu je úplně nepodstatná. Mohl to být zajímavý film pro velkou většinu lidské populace, ale ve výsledku je to jen další lživý americký film, který si jen zoufá a mluví o povrchních ne-řešeních (kdyby to nebyla hypnóza, tak by si dal antidepresiva, to vyjde nastejno). Ale asi nikdo nechce vidět film o tom, kde protagonista pracuje sám na sobě a čelí svým problémům. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Malá a značně podhodnocená komedie o pracovním vyhoření, se kterým se kdejaký divák dokáže velmi dobře ztotožnit. Zápletka není ani tak důležitá, páteří filmu jsou výborně napsané charaktery a s tím spojené herecké výkony ve vedlejších rolích. Gary Cole, Richard Riehle, John C. McGinley - všichni pamětihodné karikatury, ovšem Stephen Root v roli Miltona podává herecký výkon hodný minimálně nominace na Oscara. Miltonovým tragikomickým osudům jsem se smál ještě dlouho po skončení filmu. Velká škoda, že v kinech snímek propadl, nějaké to pokračování bych si klidně s chutí hned dal. ()

maslic 

všechny recenze uživatele

Zacatek ma velky potencial a i vedlejsi postavy vypadaji zajimave. Pak ale dostane hlavni prostor romance a nahle sebeuvedomeni a vsechno jde do haje. S vyjimkou rapujiciho programatora na zacatku a ulisneho sefa, jsem to skoro nikomu neveril. Dokonce i Jeniffer Aniston je zde podprumerna a ta chemie mezi ni a Peterem tam vubec nefungovala. Bylo by to za dva, ale sam jsem kancelarka mys, takze bod navic za open space a zaseknutou tiskarnu :) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (9)

  • Umístění souboru s virem v počítači Initechu je „C:/LR427/Virus_CDEF“. CDEF je ve skutečnosti virus, který roku 1990 postihoval počítače Macintosh. Způsoboval problémy se stabilitou systému a tiskárnou. (HellFire)
  • Po uvedení filmu a jeho úspěchu na trhu DVD se stala velmi oblíbeným předmětem červená sešívačka. Firma Swingline, specializující se na výrobu sešívaček a děrovaček, nakonec na podnět zákazníků začala opět po několika letech vyrábět sešívačky v červené barvě. (HellFire)

Reklama

Reklama