Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (378)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Výnimočne krátky komentár, nakoľko om iba postrehol, že film ohodnotil niekto, kto filmom výborne rozumie a pripomenul mi ho. Odo mňa ešte hviezdička navyše, pravdepodobne najlepšia paródia vôbec, najmä kvôli uťahovania si z Utečenca (aj teraz ľudí baví uťahovanie si z utečencov, ktovie prečo, aj keď , úprimne to vyzerá tak, že si oni uťahujú z našich daní) či Shitanicu. Ale keď Leslie vyjde z dodávky z plienkami a vednú ešte aj kvety či napíše heslo:heslo tak aj človek ako ja, ktorý sa smeje málo, sa rozosmial na plné ústa. Top paródia, 80%, napriek tomu 5*... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Místy vtipné, místy výsostně trapné. Teď jde pouze o to, kterých míst tu bylo více. Dle mého soudu tento mini souboj drtivou porážkou soupeře vyhrály bohužel ty pasáže trapné. Pár vtípků ovšem skutečně vyšlo a slušně mě pobavilo. Film má slušné tempo a celkem rychle dospěje ke svému konci. Možná na tom má svoji výraznou zásluhu ta 82 minutová stopáž. Dávám 2* jedna za hlavního vyšetřovatele a druhá menší za Leslie Nielsena. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Spočiatku sa mi táto paródia moc nepáčila, ale teraz, na druhý krát je to lepšie a slušne som sa bavil, aj keď som si vedomý viacerích trápností, ktoré sa vyskytujú. Nemám rád vtip nasilu, teda keď tvorcovia už nevedia ako rozosmiať, ale zase veľa vtípkov bolo vydarených. Dejovo je to také obyčajné, ako sa na paródiu hodí. Lieslieho zase až tak moc nemusím, ale beriem, pobavil ma tentokrát. Je to celkom vydarená nenáročná zábava, ktorú môžem odporúčiť priaznivcom paródií či komédií. K vyššiemu hodnoteniu toho chýbalo viac. 68% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ona v tom ide s ním. Neviem prečo.“ – „Prečo?“ – „To neviem." Jedna z tých lepších Nielsenových paródií. Sústredená réžia, dobrí herci v podporných úlohách (rambovský Richard Crenna ako Tommy Lee Jones), scenár s hlavou a pätou, originálne vtipy (dozorca pre nepočujúcich) a vtipné dialógy („Váš pes má čudnú papuľku.“ – „To je zadok.“). Ani hlúpe počítačové triky (ryba, autobus) to nepokazia. Ale rozhodne to nie je žiadna nadpriemerná paródia. ()

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielson opět nezklamal! Celou dobu jsem měla neustálej úsměv na rtech, který střídaly výbuchy smíchu..obzvlášť brutální byla scénka s kradením auta, jenž začalo hrát, skákat...to byla síla:-D Líbilo se mi, že většina vtípků byla směrovaných na Uprchlíka - ten jsem viděla celkem nedávno, a tak jsem si správně většinu pasáží spojila, a to lepší zábava to byla:-) Nemusíte se bát, že se naskytne hlucháá chvilka, vtipných gagů je tu opravdu hromada ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Leslie Nielsen přiznal, že to bylo jedno z nejzábavnějších natáčení, které kdy zažil. (Beckett51)
  • Pokud si zpomalíte v závěrečných titulcích ony "osoby, na kterých nikomu nezáleží", zjistíte, že mezi nimi figurují lidé z titulků normálních, mimo jiné i režisér a scénárista Pat Proft. (Robbi)
  • Snímek je mimo jiné parodií na film Uprchlík (1993), který byl natočen podle seriálu Uprchlík (od r. 1963), ve kterém se také objevil Leslie Nielsen. (hendrich6)

Reklama

Reklama