Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (378)

otík 

všechny recenze uživatele

Parodie s Leslie Nielsenem se dají buď milovat nebo nenávidět. Já je mám moc rád a musím přiznat, že Utopenec je jedna z těch hodně zdařilých. Ať už je to parodie Uprchlíka, Mission: Impossible nebo kupu dalších filmů, vždy je to úsměvné a milé, vůbec trapné. Zde si Leslie osmdesátku určitě zaslouží. ()

E=mc2 

všechny recenze uživatele

Hlboko nedocenena zalezitost z Lesliem... Skvela parodia nielen na Utecenca ale na Serifov ktory Crenna ako T.L.J. zahral dokonale..:) ANi jeden for mi tam neprisiel trapny...asi som zvyknuty na leslieovky z davnych dob..:) tak preto. Naozaj niektore parodovane sceny z typyckych filmov ala toto nieje clanok pre vas, clanok pre vas sa nachadza o trocha nizsie, toto je clanok pre vas..:) Taktiez skvele prebudenie uprostred vysetrovania, zavazovania snurok vo vytahu..a Netanjahua..Shalom..:) ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Když Leslie Nielsen, tak jedině v komedii. A nebo rovnou v parodii. Základem, do kterého se filmaři trefují, je sice někdejší hit Uprchlík, ale dočkáte se i narážek třeba na Anakondu, Pobřežní hlídku a dokonce i na reklamu na bonbóny Mentos. V závěrečných titulcích se dozvíte i tažená čísla v loterii. Vtípků a gagů je tu dost, i když kolísavé kvality. Ale co - v tomto typu komedie se s tím musí počítat. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen pro mě bude vždycky jedním z nejšílenějších, avšak zásluhou toho nejtalentovanějších komiků, který dal nejen svůj um ale i své srdce do těch nejbláznivějších filmových parodií, které kdy vznikly. A v celé supervtipné a neutichající trilogii jménem Bláznivá střela i přiblblém, ale dokonalém Utopenci na útěku mě dokázal rozesmát každou svou grimasou, každým svým činem. Nezastávám se přílíš názoru, že se dá na ty nejlepší filmy dívat stále dokola. Pokud si chci ale skutečně odpočinout a zasmát se, sjíždím Leslieho parodie klidně i 2x do roka. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen v jedné ze svých typických rolí: V nevázané parodii se skvěle načasovanými gagy, z nichž některé jsou vpravdě geniální - bohužel se to nedá říct o všech, pár těch trapných se tady taky najde. Nicméně kdyby si tohle svěží dílko obléklo pečlivěji vypracovaný kabátek, byly by to jednoznačně 4*. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Snímek je mimo jiné parodií na film Uprchlík (1993), který byl natočen podle seriálu Uprchlík (od r. 1963), ve kterém se také objevil Leslie Nielsen. (hendrich6)
  • Většina postav ve filmu se jmenuje podle názvu měst ve státě Minnesota. Scénárista Pat Proft je totiž z Minnesoty. (becki_tu)
  • Pokud si zpomalíte v závěrečných titulcích ony "osoby, na kterých nikomu nezáleží", zjistíte, že mezi nimi figurují lidé z titulků normálních, mimo jiné i režisér a scénárista Pat Proft. (Robbi)

Reklama

Reklama