Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Richie je nejbohatší dítě na světě. Má vše, nač si vzpomene. Soukromou restauraci McDonald, psa Dolara a Claudii Schiffer jako osobní trenérku aerobiku. Něco mu však přece jen chybí, a to pár opravdu dobrých kamarádů. Při zahájení provozu nové otcovy továrny si všimne party, hrající na blízkém plácku baseball. Zatímco rodiče, kteří odletěli na večeři s anglickou královnou, musí nouzově přistát na moři po výbuchu bomby, pozve věrný komorník Cadbury partu z plácku do přepychového sídla. Příjemný večer Richiemu pokazí nejprve zjištění, že komorník dětem za návštěvu zaplatil, a vzápětí zpráva, že jeho rodiče zmizeli. Bombu umístil do letadla osobní strážce pracující pro Van Dougha, který se tak chce zmocnit obrovského majetku. Zbývá odstranit ještě Richieho. To však bude mnohem obtížnější, než by se na první pohled zdálo. Richie se totiž s Cadburym a partou z plácku pustí do boje a po dramatické bitvě, vedené poněkud netradičními prostředky, dokáže slavně zvítězit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Laxik 

všechny recenze uživatele

Možná blbost, recyklačka a vyždímaná záležitost, ale mě to stejně baví. Záporák už není takový tupec, i když tupec pořád je, a je tady pár odkazů, které stojí za to sledovat, když už vás zrovna nebaví pes Dollar. No jsou to hodně slabě čtyři hvězdy, ale čtyři pořád jsou. S přibývajícím věkem nejspíš uberu. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Tady pozor na český název. samozřejmě, že s původním Sám doma, to nemá vůbec nic společného. Snad jen to, že ústřední hrdina přijde o své rodiče. Tenhle film je postaven na v Americe velmi populární postavičce Richieho Ritche (setkal jsem se s českým ekvivalentem Ríša Boháček), objevujícího se v komiksech a animovaných seriálech. Ale film je to koukatelný. Sice předvídatelný, ale pro nedělní odpoledne a na zabavení dětí stačí. A pak je tu skvělý Jonathan Hyde, který filmu dodává své kouzlo. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Bohatství, peníze a moc odjakživa měnily charaktery lidí. S vidinou zisku a pokud možno bez práce, se jim tmělo před očima. Všechno je tu krásně nadsazené, humorné a spontánní a tak to má být. Ne, že bych byla kdovíjak velkým příznivcem amerických, rodinných cypovinek a Culkina zvlášť, ale tahle ztřeštěná komedie mě svým způsobem bavila právě proto, že se nesnažila být ničím jiným. Z obrazovky se mě nesnažilo otrávit žádné dítě, poučující svými chytrými řečmi všechny dospělé a měnící svět k lepšímu, žádný patos ani slaďárna. V rámci svého žánru nemůžu hodnotit jinak, než vysoce. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tohle je moje srdcovka od dětství. Nemá to s vánočním Sám doma vůbec nic společného, maximálně hlavního dětského herce. Ale i tak to funguje skvěle, na film se vždycky ráda podívám, bavil mě v dětství a stejně tak mě bavil i dnes. Ano, místy je to strašná blbost, efekty nic moc, ale jako oddechovka to funguje. ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct že by se mi to nelíbilo ale prostě všecko jinak když už chtěli dělat toto "pokračování " tak měli místo Culkina obsadit jiného herce ! Jestli čekáte že se mužete těšit něco podobného jako je Sám doma 1,2 tak vám předem říkám že to nemá nic krom hlavního hrdiny společného . Ve "třetím" díle je z našeho malého kevina o něco starší Richie Rich rozmazlenej hajzlík ! Svou "akčnost" to sice má ale celkově to diváka zklame !! Asi záleží jak ten film berete. Jestli film berete jako pokračování předchozích dílu tak bude zklamaní , kdyby ste brali film jako jediný film s názvem sám doma tak vás to nadchne ale bohužel už se stalo a nedá se změnit ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Pohádkový zámek rodiny Richových je ve skutečnosti Biltmore House, který byl ve druhé půlce devatenáctého století vybudován železničním magnátem Georgem Washingtonem Vanderbiltem. Je často označován za největší soukromý dům na území USA. (DexMASTER094)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 38,1 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 76 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama