Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

"Prasátko Pepina, zkroucená štětina, zábavné převelice, smíchotů na tisíce, než se nazdáš je to v čudu, zas běžím zahánět nudu, až zas půjde v televizi, zbaví mne pochmurních vizí a ja rozradosten hned, poběžím dělat krajší svět." Dovolil som si citovať svoju českú pseudoobdobu, ale teraz trochu vecne a k veci. Pepinak, i keď na prvý pohľad môže pôsobiť odpudivo, infantilne a hrozivo, je vskutku výborným detským seriálom, ktorý dokonale spĺňa kritériá zábavy pre najmenších a, ako viem zo skúseností vlastných aj známych, dokáže zaujať a pobaviť aj vybraných dospelých (chovanci ústavov sa nerátajú). Vlastne je to taký malý televízny zjav, ktorý si nezaslúži dlhodobú pozornosť, ale na občasné spestrenie a zlepšenie nálady funguje priam zázračne. A to sa počíta. Kroch! 90% ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Peppa Pig je fantastická zábava pro děti. Já na to koukala v originálním znění a úplně jsem se rozplývala nad jejím roztomilým hláskem. Oceňuji taky, že v pohádce jsou naprosto reálné situace, se kterými se děti běžně setkávají, velmi nenásilnou formou tedy učí a vychovává. Jediné, co nechápu, je proč její brácha George se v dabované verzi jmenuje Tom? A nejlepší je, jak se na konci všichni válí smíchy na zemi. ;) ()

Reklama

Nethar 

všechny recenze uživatele

Jako je to pro hodně malé děti, neříkám, že ne ;-) Ale skvělý. Nejdřív to vypadá jako že blbina a ještě divně namalovaná, ale je to promakaný. Děti to mají rády a kdykoliv na to chvilku kouknu, tak se musím taky pousmát, protože jsou tam zajímavé narážky a ty děti se chovají skutečně tak jako ve skutečnosti (Pepina je trochu starší holčička, Tomík malej kluk (ehm, prasátko), co ještě pořádně nemluví, tedy shodné jako zrovna u nás). Asi to chce ty malé děti, aby to člověk zaprve ocenil a zadruhé aby trochu zblbnul. ()

takytabornik 

všechny recenze uživatele

Když jsem zahlédl tento seriál poprvé, říkal jsem si, co je to za nemožnou animaci. Nedávno jsem však již "Pipině" děkoval, že jsme přestáli celou cestu do Chorvatska bez křiku. A jelikož již znám většinu dílů nazpaměť, musím uznat, že seriál je velmi propracovaný. Pro mne jsou to Simpsonovi pro nejmenší! Doporučuji mrknout na stránky: http://www.peppapig.com/ ()

Happykubas 

všechny recenze uživatele

Prasátko pepina. Ou...už podle názvu to není moc lákavé. Viděl jsem pár dílu a kdybych to měl vystihnout upřímně, tak bych to označil za stupiditu. Jádrem seriálu jsou nesmyslné a hloupé příběhy, navíc doprovázené děsným chrochtáním členů rodiny prasátek. A po vizuální stránce je to stejně tak smutné. Doufám, že si děti díky této jednoduché animaci nebudou představovat opravdového "vepře" jako růžovou kuličku s trčícími špilkami (končetiny) a na hlavě s rypáčkem, který je tak obludně umístěn na čele. Omlouvám se za takové detailní popisy, ale je to tak. ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • Chrochtání rodiny Peppiny se během třetí a čtvrté řady změnilo. (..Lucas..)
  • Diel, v ktorom Peppa ukazuje, že sa deti nemusia báť pavúkov, bol v Austrálii zakázaný, keďže v Austrálii žije veľké množstvo jedovatých pavúkov. (JADIM)
  • Seriál se objevil přibližně ve 180 zemích světa. (Pierre)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama