Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právníci John Beckwith a Jeremy Grey jsou nerozluční kamarádi s neobvyklým koníčkem. Pod falešnými jmény se jako dávní rodinní přátelé vtírají na cizí svatby, kde to vždy pořádně roztočí, dobře se nají, pobaví se a užijící si s pěknými dívkami. Všechno funguje a běží hladce na velké židovské svatbě, na ještě větší indické svatbě, na svatbě italské, irské, čínské i klasické americké. Osudnou se však kamarádům stane svatba Christiny, dcery ministra Clearyho. Zpočátku vše běží hladce a dvojice si vyhlédne sympatické družičky, nevěstiny sestry Claire a Glorii. Claire má však poněkud rázného přítele Sacka, což situaci komplikuje Johnovi. Jeremy se sice na pláži pomiluje s Glorií, ale ministr Jeremymu oznámí, že dohlédne, aby Gloria nebyla jen dalším jeho skalpem. Když chce vyděšený Jeremy zmizet, přiměje ho John zůstat, protože se mezitím zamiloval do Claire. A naštvaný Sack odhalí jejich pravou identitu a hloupý koníček... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (668)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie s perfektní komediální dvojkou. Je sice pravda, že už je od začátku jasné jak to dopadne (snoubenec dívky, do které se zamiluje hl. hrdina je debil největšího kalibru) ale než se dostanete na konec čeká vás dvouhodinová smršť výborných vtipů a všemožných gagů. Jen víc takových komedií. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na amerických (a iných) komédiách (ktoré ale skoro vôbec nepozerám) mám rád, že majú akceptovateľnú stopáž. Preto je ťažké akceptovať takú, ktorá nepísané pravidlo hodiny a pol presiahne. Nesvatbovi tak mohli byť svižnejší aj v prípade, že by neboli až tak vydarení. Čo nakoniec neboli. Taktiež nie som žiaden mega fanúšik Frat packu, skôr mám rád ich členov samostatne vo filmoch, kde nemusia vehementne dokazovať svoj zmysel pre humor. Takže Vaughna rád nemám, Wilsona hej, tým pádom to môžem tentokrát zpriemerovať na solídnych 60%. Videl som dávnejšie a opakovačka nebude. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne zajimava a vtipna komedie, ktera se na jednu stranu tvari jako neco originalniho, jenze na druhou stranu jede podle klasickyho romantickyho schema. Ze zacatku je to mega jizda, ktera po chvilce polevi, pak uz to je jenom jizda, ktera polevi nekdy zhruba v polovine filmu a pote to je uz jen romanticka komedie s obcas dobrym vtipem. Cely to zachranuje ustredni dvojice, po pravde receno, moc sem jim neveril a Vaughn mi jako komik moc nesedi, jenze tahle dvojka fakt nemela chybu a skvele se doplnovala. Taky je fajn sexem posedla Isla Fisher a Doktorka Quinnova. Naopak Walken je krapet zklamani. A nesmim zapomenout Willa Ferrella, kterej je uchylnej jako vzdy a je tu nastesti jen chvily, takze to nezacne bejt trapny. Ale mezi romantickejma komediema je to rozhodne nadprumer, vtipy a hlasky slusny a vochcavky na svatby husty a i pres dost prehnanou stopaz jsem se po vetsinu casu dobre bavil. ()

movie 

všechny recenze uživatele

No tak snad tohle nebude příliš troufalé, ale NESVATBOVI prostě jednou budout TOU klasickou komedií. Je to parádní, já už se dlouho takhle nenasmál. Chemie mezi Wilsonem a Vaughnem funguje na maximum, scénář originální. Moc sympatické. A Bradleyho Coopera budete jako hlavního soka nenávidět. NENÁVIDĚT. A nakonec úplně nejlepší je Jane Seymour. On si na ní pořád ještě někdo vzpoměl!! ()

lamps 

všechny recenze uživatele

První polovina je skutečně vynikající a bezprostřední zábava nebere konce. Ta druhá už je pravda výrazně slabší a příběh se odkloní do zajetých kolejí, ale přesto nemůžu a ani nechci vznášet žádné velké námitky. Film se totiž vždycky může opřít o skvělý casting, který ho vší silou tahá do nadprůměru. Nejen sympatičtí Wilson a Vaughn, kteří se výborně doplňují, ale i nezaměnitelný Walken v pro něj trochu netypicé roli, tvrďák Bradley Cooper nebo krásná McAdams, kvůli které bych to všechno také klidně absolvoval. Posledních pár minut pak oživí i starý známý Will Ferrell, jehož cameo se tentokrát jednoznačně vydařilo :) Výborná zábava, v rámci "Frat pack" týmu možná nejlepší.. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (21)

  • Při natáčení byla jako poradkyně k dispozici skutečná svatební organizátorka. (don corleone)
  • Časopis Premiere v roce 2006 zařadil film mezi 50 nejlepších komedií všech dob. (don corleone)

Související novinky

Will Ferrell si zazpívá

Will Ferrell si zazpívá

08.03.2019

Zhruba před rokem se objevila zpráva, že herec a komik Will Ferrell (Holmes & Watson, Táta je doma) chystá pro Netflix novou komedii o pěvecké soutěži Eurovize. No a teď se zdá, že se film… (více)

Soudce Downey Jr. a jeho lotrovský fotr

Soudce Downey Jr. a jeho lotrovský fotr

24.03.2013

„Komediální drama" The Judge, kterým se vrací na scénu režisér Nesvatbových a Rytířů ze Šanghaje David Dobkin, už loni v dubnu získalo do hlavní role Roberta Downeye Jr. Téměř po roce začíná projekt… (více)

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama