Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1991 seržant námořní pěchoty Tommy Santoro (James Marsden – X-men) věřil, že s vazbami své rodiny na organizovaný zločin už nemá nic společného. Z paměti vytěsnil i vzpomínky na svého zavražděného otce. Ale jedna nešťastná událost a návštěva FBI ho posílají zpět domů do jižní Philadelphie, aby tam čelil nejtěžší zkoušce svého života. Kdysi si přísahal, že se nikdy v životě nebude chovat jako jeho bratr Vincent (Brad Renfro) a bratranec Joey (Giovanni Ribisi-Zachraňte vojína Ryana). Ale teď - s jedinou možností jak zachránit svou rodinu - přijíždí domů… aby se stal ještě horším. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Fr 

všechny recenze uživatele

Potřeba něčemu věřit ho zavedla k mariňákům. Byl fakt dobrej mariňák, ale teď je potřeba vyřešit problémy v rodině. Vítej doma Tommy!.... . Mafiánskej film? Trošku jinej než bych čekal, tak nějak po americku a ze současnosti. Prostě mi tu chybí ta ,,stará dobrá" atmosféra. Herecký výkony, scénář i prostředí jsou na můj vkus dost obyčejný. Průměrnej film se zajímavým finále. Ani přemýšlet zde nemáte o čem. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Říká se co vás nezabije, to vás posílí. Možná je to pravda a možná ne." ... Dobře vybrané hlavní mužské trio Marsden & Renfro & Ribisi. Tihle tři herci mi přijdou svým hraním dost podobní a všichni se svým vzhledem hodí do rolí rváčů. Velká škoda, že Brad Renfro už si žádnou takovou roli nezahraje. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento film je jeden z veľmi pekných kúskov o novodobej mafii. Naviac je dosť hviezdne obsadený, od hlavných až po vedľajšie role. I keď koniec ma celkom prekvapil. Najviac sa mi tu páčil Giovanni Ribisi, pretože je to skôr komik, ale tu zahral skvelého mafiána. Giovanni Ribisi ma utvrdzuje v tom, že je geniálny herec, ktorý ma svojím hereckým talentom neustále prekvapuje. Príbeh síce neponúka nič moc nového, proste klasika mafiánčina a filmu prospievajú hlavne herecké výkony ostatných hercov. Doporučujem všetkým milovníkom mafie. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Film utekl docela rychle, a já jsem po něm měla pocit, že v něm nebylo příliš mnoho "podnětů", kvůli kterým stojí za větší zapamatování. James Marsden se mi ve své roli dosti zalíbil, docela změna oproti Kyklopovi se slušivými brýlemi z X-Menů:) Docela mne překvapil Brad Renfro, u kterého jsem čekala, že bude hrát spíše stabilnější postavu. Film má slušný potenciál, ale viděla jsem tam z něho jen velmi málo, určitě má na víc. Asi nestojí za žádné velké, hloubkové rozbory, ale také bych ho hned neházela za hlavu. "Buď mi řekneš, o co ti jde, nebo si tady s kamarády koupíme jehněčí a půjdeme grilovat." ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nejde o mafiánku Pacinovského typu, napriek tomu je to gangsterka ako sa patrí. Nosnou časťou je vynikajúci a snáď životný výkon Ribisiho, ktorému je veriť úplne všetko. S tým podivným mastnovlasom je prototypom slizúňa a človeka, čo nemá rešpekt voči ľudskému životu. Príbehovo som taktiež spokojný s malým poučením, že polícia a mafia, to je jedna banda. Pirebo je tu kvôli tváričke. Tak, ako v Divokých kočkách, aj tu jej práca za barom robila problémy. Val Kilmer ako bočák pochodil veľmi dobre, jeho úloha bola splnená a herecky to zvládol veľmi dobre. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama