Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Body za Jessicu, která je zde neskutečně sexy, body za... no, je fajn, že je zde Burt Reynolds a člověk ví, že žije, i když pravda, už je to nějaký čas od natočení filmu, ale jinak mě tahle komedie prostě nenadchla. Johnny Knoxville a Seann William Scott vypadají jako zajímavá dvojka, ale tady mi prostě vadili. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nehorazne svizna a cool jizda. Pribeh sice neni nijak zvlast komplikovanej a originalni, ale aspon dava prostor pro par dokonalejch vtipu a hlasek a skvely honicky. Seann William Scott a Johnny Knoxville mi nevadi a s jejich urovni herectvi si tenhle film plne vystaci. Jen skoda, ze ma vic prostoru Seann, protoze Johnny je imho jeste vetsi magor a dostat trochu prostoru, paradne by to rozbalil. Dalsi herci uz nejsou nijak zvlast podstatny, ale Burt Reynolds, kteryho nijak zvlast nemusim, je tu skvelej a vypada jak Billy Bob Thornton. A pak tu je samozrejme krasna Jessica Simpson, ktera svuj ucel ve filmu splnila naprosto dokonale. Sice je tenhle film jen takova oddychova blbost, ale ja se fakt skvele bavil a uzival si honicky, ze musim dat 5*. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pro začátek bych to shrnul. Z Prciček vypůjčený Sean W. Scott je opět praštěný, Jessica Simpson je moc hezká a je to asi jediný důvod proč v tomto filmu hraje, pak je to Johny Knoxville, který asi na pár týdnů utekl z Jackass, aby si přivydělal a začarovaný kruh uzavírá přestárlý a nudný Burt Reynolds, který místo aby si užíval důchod na vlastním ostrově někde u Hawaie ,se snaží vydělat si nějaký ten cent navíc. Mistři hazardu jsou až moc oddechové a příliš o ničem. ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Stačilo mi zjistit, že jako hlavní hrdinové zde hrají Sean W. Scott a J. Knoxville a musel jsem to vidět. Lepší dvojici snad nejde najít, a oba udávali filmu dobrý tempo, vtip zde také nescházel a krásná Jessica, to byla třešnička na dortu, no a nesmím zapomenout na jejich cestu na vysokou, kde byly krásný holky, to byla asi nejlepší část filmu. Jinak nemám co dodat. ()

fars 

všechny recenze uživatele

No to me poser, uz fakt dlouho jsem se takhle nepobavil!!! Dukes of Hazzard samozrejme ma nejaky ty mouchy, ale zrovna ted mi desne kapl do noty... Mam cerstve po mature, prazdniny pred sebou a takovej film mi ted fakt prisel vhod. Svezi letni podivana, trosku adrenalinova, ale hodne moc zabavna. Scott + Knoxville.. no ti me ani nemozli zklamat, mam tyhle dva chlapky rad, a co tady predvedli ... mam ted inspiraci na sileny letni vylety ;-) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (27)

  • Burt Reynolds (Jefferson Davis 'Boss' Hogg) nemusel ve filmu tuto roli ztvárnit, původně totiž v úvahu připadala možnost, že by roli hrál Anthony Anderson. (Stocki)
  • Danny McBride si chcel zahrať rolu šerifa Rosca, avšak po prečítaní scenára zmenil názor. Nepáčilo sa mu, ako sa postava zmenila. (Real Tom Hardy)
  • Filmári zakúpili dve vozidlá Dodge Charger za sumu 1 amerického dolára za kus. Po skončení natáčania ich tomu istému majiteľovi predali naspäť za 1.25 amerického dolára. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama