Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mám z tohto filmu podobný pocit ako u POLICAJTA Z BEVERLY HILLS 3. Dokonca tu nájsť aj určitú podobnosť. Snímok sa odklonil od atmosféry predchádzajúcich hitov a prešiel do detinskosti a sebaparódie. Podobne ako Murphyho prepadák. Ostal už len tieň toho, čo v 80. rokoch trhalo kasové rekordy. Som však za priemerné hodnotenie, aj keď si to možno snímok až tak nezaslúži, pretože Dundee je stále sympaťák, aj keď jeho činy sú väčšinou trápne ako komické a aj dej sa vezie pomerne svižnou rýchlosťou. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Chce se mi skoro brečet, co režisér Simon Wincer natočil za film o legendárním Krokodýlu Dundeem. První dva díly měli svoje kouzlo a šlo o akční filmy, ale udělat z Krokodýla slabomyslnou komedie jen s nějakou klišovitou zápletkou, to je prostě hrůza. Tu hvězdičku dávám spíš z nostalgie k předchozím dvěma dílům. ()

Reklama

lardko 

všechny recenze uživatele

Krokodýl Dundee mi přišel jako dost skvělý a kvalitní film. Bavil sem se u něj a nepřišel mi vůbec trapný. Pak přišel Krokodýl Dundee 2. pro mě průměrná záležitost. Ale tohle... Krokodýl Dundee v Los Angeles ! Opravdu TRAPNÝ TRAPNÝ TRAPNÝ !!! Skoro každou scénu sem odzíval. Vůbec mě film nezaujal , a hned od začátku sem se strašně nudil. Prostě BLBOST !!! Když jsem dokoukal tuhle 3. tak už sem neměl ani huť se kouknout na 1. A to mě 1. bavila.... , ale tohle mi to skazilo. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Basil Poledouris: 1. Main Title [2:40] ,2. Croc Sinks the Boat/Croc Eats the Boat/Swimming/Mystical Mick [1:43] ,3. Hypnotize the Pig/Walking with Mikey/Beverly Hills [2:00] ,4. Spider/Spider in Hat [0:51] ,5. Studio Gate/Jungle Set [0:36] ,6. Walking with Mikey #2/Mikey, Mick and Sue [1:40] ,7. Eraser Rat/Monkey Wrangler [1:05] ,8. Jacco Show and Tell/The Big Nanny/Dine and Drive/Down the Stairwell/L.A. Thing [3:36] ,9. Paintings/Clue Snoop/Who the Hell is That? [3:14] ,10. Up the Ladder/Into the Jungle [4:37] ,11. Molotov Cocktail/Lions [2:59] ,12. Proposal/Wedding Day [3:05] ,13. Down Under - Men At Work [4:45] ,14. Strike It Up - Black Box [5:15] ,15. Mr. Big Talker - Mystikal [4:00] ,16. Boys from the Bush - Lee Kernaghan [2:47], ()

Merkin 

všechny recenze uživatele

Ahoj Miku! Ahoj Jacku! Kde máš loď? Tam. U dna. Kde se tam vzala? Stáhnul ji krokodýl. Stáhnul ji? A jak byl velkej? Takhle! --------------Tendence třetích dílů, ať navazujích okamžitě či po dvaceti a více letech, bývají spíše směrem dolů. Krokodýl mě ale nezklamal. Drží si stále svou laťku humoru a jistého kouzla osobnosti, které má už jen Indiana Jones a James Bond. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama