Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Původní kouzlo je sice již nenávratně pryč a pokud není na place Mick Dundee aka Paul Hogan, tak se dá hovořit o nulaprocentním zážitku. Přítomnost australského zálesáka drží většinu filmu v zábavné poloze a kecal bych, kdybych nepřiznal mírný záchvat smíchu například u historky s Melem/Malem Gibsonem. Mickova interakce s Hollywoodem má svoje momenty, které Paul Hogan i do třetice s přehledem uhrává a dokonce si potýká i se ušišlaným Mikem Tysonem (alespoň si ze sebe umí vystřelit). 50% P.S. Podobně "tvrdého" komparzistu jen tak neuvidíte. ()

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

Přesně jak píše gouryella: "naprosto nesmyslné oživování mýtu"... Třetí celovečerní film bylo podle mě chybou natáčet, nedosahuje totiž zdaleka kvalit druhého filmu natož prvního. To, co v prvním celovečerním filmu skvěle fungovalo zde působí už jako umělé nalepování a natahování originálního schématu z australského buše. Chyba lávky vážení snénáristé a pane režisére. Verdikt: 2* a 40 %. ()

Reklama

lardko 

všechny recenze uživatele

Krokodýl Dundee mi přišel jako dost skvělý a kvalitní film. Bavil sem se u něj a nepřišel mi vůbec trapný. Pak přišel Krokodýl Dundee 2. pro mě průměrná záležitost. Ale tohle... Krokodýl Dundee v Los Angeles ! Opravdu TRAPNÝ TRAPNÝ TRAPNÝ !!! Skoro každou scénu sem odzíval. Vůbec mě film nezaujal , a hned od začátku sem se strašně nudil. Prostě BLBOST !!! Když jsem dokoukal tuhle 3. tak už sem neměl ani huť se kouknout na 1. A to mě 1. bavila.... , ale tohle mi to skazilo. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Druhým dílem to snad mělo vše končit, ale producenti chtěli z bushmanského tématu ještě něco vytěžit, což se jim snad i podařilo, ale divácky přitažlivý už tento vcelku trapný paskvil rozhodně není. Je mi to líto právě pro ty dva předchozí díly, které měly vysokou úroveň. Zde už se jen omílají staré věci dokola a snaha o další vtipné scény s nezkušeným domorodcem ve velkoměstě už jaksi nefunguje. Mike už je zkrátka příliš dlouho ve spojení s tímto moderním světem, než abychom ještě uvěřili, že je z něj celý paf. Zápletka také nic moc, herecké výkony slabší. Celé se to zkrátka nepovedlo. 50% ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

,,Dotkneš se mě a vymlátim z tebe všechny prachy co máš!'',,To je fér!''PRÁSK!,,Tady těch patnáct babek!'' Pokračování po letech nedopadají vždy moc dobře (to my začalo docházet až v posledním roce po shlédnutí mnoha takových pokračování, která jsem viděl jako malý), a tohle není vyjímkou :( bohužel. Přidání postavy (toho syna) samo o sobě nemá větší význam a přidání další postavy (toho kámoše) taky o moc větší ne. Paul Hogan si začal hrát na detektiva v zákulisí filmu (to je to, co se mi na tom líbí) a že by to nějak navazovalo na předchozí díly, to ne. Ale nevadí mi to, jelikož i tak jsem to mnoho let pokládal za nejlepší díl série. Asi jsem si to neměl pouštět znovu:(    ,,Bojí se američani krys?'',,Hmm... ano. Proč se práš?'',,Tamhle jedna je!'' ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Paul Hogan (Mick Dundee) v jednom z rozhovorů uvedl, že námět na Krokodýla Dundeeho v Los Angeles jej napadl během cesty do Litomyšle, kam zavítal v roce 1993.
    (Indy21)
  • Severoamerické tržby byly 25,6 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama