Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie o jedné nafoukané slečně, kterou pošlou daleko do internátní školy. Emma Roberts hraje dobře jak první část filmu, kde je opravdu nenasytná a rozmazlená, tak i další část, kdy pochopí, že takhle už se dál chovat nemůže. K její změně jí pomohou spřízněné duše v podobě nových kamarádek ze školy. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Skvělý film pro teenagery věkem i duší :) I když už jsem pár let za hranicí puberty, pořád mě tenhle film víc než baví. Chtěla bych se někdy vrátit do doby, kdy mi bylo 16, všechno bylo takové jednodušší, jako tady. I když se tu objeví problémy (škola, kluk, boj s autoritami, se ztrátou rodiče), všechno se snadněji vyřeší, než když je člověk dospělý. Líbí se mi konfrontace Americky a Velké Británie s tím, že Amerika z toho vyleze jako poražený :D "At least they speak American." Co to o těch Američanech vypovídá. Ale zpět. Výborný soundtrack je třešnička na dortu.A Emma Roberts mě tu přesvědčila, že má šanci stát se přinejlepším tak dobrou a slavnou herečkou jako její teta (pro mě možná i lepší, protože jsem Julii nikdy moc nemusela). ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddechová komedie u které jsem se několikrát zasmál. Dá se říct, že mi film i zvedl náladu. Příjemné herecké obsazení. Skvělé téma. Takže vřele film doporučuji. Mám jen jedinou malou výtku a to, že z krásné blondýnky nakonec udělali tmavovlásku. Z atraktivní holky tak udělali průměrnou :-( ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Omylom som to videla v cestine, tj cely ten americko-anglicky konflikt mi usiel a hlasy predpokladam zneli este protivnejsie nez v originale. Co sa deja tyka, nula bodov. Pozrite si radsej Chris Tucker musi zomriet alebo take nieco... A herci - Roberts je kocka takym tym popikovym sposobom, nezaujala. Fajn bola Kimberley Nixon. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nevíte jak vyplnit nudné a pochmurné sobotní odpoledne? Koukněte se na Wild Child. Emma Roberts hraje rozmazlenou a zlobivou holku, takovou kopii Paris Hilton. Jednoho krásného dne rupnou jejímu otci nervy, proto ji pošle na převýchovu do anglického internátu pro dívky. Svým příjezdem způsobí ve škole hotové pozdvižení. Narazí na přísný školní řád a upjatou sokyni Harriet. Z rozmazlené Barbie se stane normální holka, s takovými scénáři se snad roztrhl pytel. Nápad je sice ohraný, ale film je to velmi příjemný. Film můžu doporučit. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii v Los Angeles a Malibu a v Anglii na místech Robin Hood's Bay, Whitby a v Harrogate v Severním Yorkshiru, na Cobham Hall School v Kentu, v Balls Park, Hertford v hrabství Hertfordshire, v Západním Yorkshiru na místech Haworth, Keighley, Bradford a v Elstree Film Studios. Natáčelo se od června do září 2007. (noelcoward73)
  • Keď pani Kinsleyová spovedá po príchode Poppy v aute, karhá ju prostredníkom ľavej ruky. Hneď v ďalšom zábere však na Poppy mieri rukou pravou. (martin1m2)

Reklama

Reklama