Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě je Wild Child taková teeny blbůstka o napravené, původně rozmazlené, ale v jádru vlastně citlivé a slušné holčině (Poppy) z USA, která se díky svým vrtochům ocitne v Anglii a to na venkovském internátu pro dívky, kde se jí má dostat náležité převýchovy. Samozřejmě ji srdečně přivítají a to především místní upjatá řiťolezkyně (Harriet), která jakožto předsedkyně studentské rady si její manýry nenechá líbit. Děj se dále ubírá triviálním směrem, Poppy se musí přizpůsobit a naučit se zvykům "obyčejných" lidí, zažije přátelství, nedorozumění, lásku i zradu a díky tomu všemu nakonec najde i sama sebe. Člověk by si řekl, že je to další tupá a nudná komedie pro náctileté, ale na film se celkem dobře kouká a když to holky rozbalí na školním plese, má to i šmrnc, navíc na něm Emma Roberts vypadá i jako slušná kočka. Film je sice dost průměrný, vtipy nějak zanikají, ale špatný rozhodně není a na 98 minut relaxace se i hodí. (6/10) ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddechová komedie u které jsem se několikrát zasmál. Dá se říct, že mi film i zvedl náladu. Příjemné herecké obsazení. Skvělé téma. Takže vřele film doporučuji. Mám jen jedinou malou výtku a to, že z krásné blondýnky nakonec udělali tmavovlásku. Z atraktivní holky tak udělali průměrnou :-( ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Posledný film sympatickej N. Richardson, manželky L. Neesona, ktorá tragicky zahynula na lyžovačke v horách. Pravú hviezdnu kariéru mala i napriek pokročilému veku ešte len pred sebou, pretože za jej úprimnými očami som cítil nesporný talent. Na túto komédiu som natrafil úplne náhodou a hlavne kvôli Richardsonovej som jej obetoval svoj čas. Dej sa točí okolo bohatej a rozmaznanej "dcérečky", ktorá potrebuje pár faciek od života. Mala by jej ich dať internátna škola v Anglicku a veru, že aj dá. V žánri nič nové. Samozrejme, že sa z nej stane rozumná baba, ale pozeralo sa na tom celkom dobre. Navyše mám pocit, že o mladej a talentovanej Emme Roberts ešte budeme počuť. 60%. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Neškodná teenage taškařice, která hraje na moralistickou a hodnotovou notu, nicméně vzato poměrně s nadhledem a úsměvem. V poslední třetině filmu se sice moralistické a citové výlevy stupňují, avšak i tak fajn zábava s kouzelnou Emmou Roberts. Pěkná představa o rozbití konzervativního systému britské internátní školy, která je ovšem opravdu utopistická a v tomto formátu nepředstavitelná. Dobrý soundtrack. 6/10! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle opravdu neni lepší, než co se dá vidět v každý jiný teen komedii. Opakujou se tu stejný dějový principy, problémy hlavní postavy, úspěchy, napravení a oblíbenost hlavní postavy na konci, prostě úplně ten nejjednodušší příběh, co se dá vidět se všema záporama, co s tim bývaj spojený a některý scény jsou fakt na pokraji trapnosti, ale musí se tomu nechat, že to na těch 90 minut umí zabavit a i když Emma Roberts měla v začátcích asi solidní tlačenku tětičky Julie, tak tady to zvládla dobře ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Keď dievčatá zo školy vystúpia z autobusu na nákupnom výlete, idú dole kopcom po dláždenej ceste. Vo filme Rita, Sue a Bob tiež (1987) idú dievčatá na školský výlet a kráčajú po tej istej ulici (Main Street, Haworth, Spojené kráľovstvo). V skutočnosti sú tieto dva zábery takmer totožné. (Arsenal83)
  • Vo filme zaznie pieseň „Roadkill Morning“ od fínskej metalovej skupiny Children of Bodom. Hlavný spevák skupiny Children of Bodom Alexi Laiho je známy aj ako 'Wildchild', čo je zhodou náhod aj názov filmu. (Arsenal83)
  • Keď pani Kinsleyová spovedá po príchode Poppy v aute, karhá ju prostredníkom ľavej ruky. Hneď v ďalšom zábere však na Poppy mieri rukou pravou. (martin1m2)

Reklama

Reklama