Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student genetiky Max měl vždycky problémy s dívkami. Ten poslední se mu přihodil, když omylem naklonoval novinářku Kate, dívku, o jaké vždy snil. Zničit tak půvabný klon by ale bylo škoda. A tak se Max, s pomocí svého kamaráda Henryho, pustí do dalšího experimentování. Z Repli-Kate se stane dokonalá žena! Prostě ji stačí nastavit tak, aby se chovala jako chlap. Kate popíjí pivo, sleduje fotbal, věnuje se žhavému sexu a zanedlouho se stane nejpopulárnější dívkou na škole. Ale nic netrvá věčně a Max zjistí, že ani tohle nastavení zas až tak ideální není... (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Niektoré filmy majú tú výhodu, že ich môžem pozerať stále a vôbec sa neopozerajú. Repli-Kate je presne takým filmom. Je vtipný, je sexi, je tu i romantika a je sexi (na druhú:). Nie je to nijaké veľdielo, ale je to záruka príjemne stráveného večera a istým spôsobom ponúka aj splnenie mužských túžob:) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých scének v tom sice je, ale není jich tolik, aby zachránily vše to ostatní, co nefungovalo, nudilo nebo bylo jenom trapné a příliš hloupé. A Prcičky to skutečně od určité chvíle připomíná, ale ty aspoň měly příjemnou atmosféru a na jedno zhlédnutí byly celkem příjemné, což o tomhle říct bohužel nemůžu. Slabé 2* ()

Reklama

Atewi 

všechny recenze uživatele

Komentář uživatele Djkoma mi mluví z duše! Taky nechápu, jak může mít takhle brilantní vtipná oddechovka tak nízké hodnocení, když se komerční sra*ky jako prcičky těší takové oblibě...! Já jsem se perfektně zasmála, viděla už potřetí a určitě ne naposledy! Skvělá oddechovka před spaním! ()

Dalik 

všechny recenze uživatele

Spis bych dal tak 3.5 * Pripada mi to jako docela vtipna komedie, ktera ma dobry napad z ktereho vzejde spousta vtipnych situaci. Ale jak je videt, prizpusobit si holku podle obrazu sveho aby popijela pivo, koukala na fotbal a chtela porad sex nebude vzdy asi to prave orechove (ne ze by to nekomu nevyhovovalo). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vcelku úsměvná blbina, kdy ještě nebylo natočených tolik teen komedií – které jsou vesměs na jedno brdo a tahle má zrovna jakžtakž „originální námět“. Navíc tu hlavní dvojroli měla v té době ještě hodně pohledná Ali Landry. Takovou ženskou klon bych chtěl mít doma taky – hned bych měnil…a určitě by mě hlava nebolela jako jejího milého Maxe. No těch nadržených tu bylo víc než dost, ale hlavní hvězdou byla pro mne ONA. Je sice pravda, že nevím, jestli bych zrovna chtěl babu, co se chová jak chlap, ale tak zas by byla pr… Eugene Levy opět v roli debílka, on pomalu ani nic jiného hrát neumí… ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama