Reklama

Reklama

Dennis - postrach okolí

  • Česko Postrach Dennis (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pohromou pro poklidné městečko je šestiletý chlapec Dennis. Obětí jeho dobře míněných nápadů se stává soused, starý pan Wilson, který prchá, jen zaslechne charakteristický zvuk Dennisova kola. Zatímco jsou jeho rodiče v práci, vydá se Dennis s kamarády na výpravu do okolí. Pan Wilson se připravuje na velkou oslavu - na deset vteřin má rozkvést vzácná orchidej. Večer Dennise hlídá dívka Polly, kterou navštíví její přítel. Chlapec se dostane z domu a neustále jejich schůzku ruší zvoněním. Odnese to, kdo jiný, pan Wilson, kterého Polly poleje vodou a posype moukou v domnění, že to zvonil on. Když pak nese ráno Dennis panu Wilsonovi psaníčko s omluvou, způsobí starému pánovi další nepříjemnosti. Dennisovi rodiče musí odjet na služební cestu a marně hledají někoho, kdo by syna pohlídal. Nakonec přemluví hodnou Martu, manželku pana Wilsona, který nakonec svolí a navíc ukáže Dennisovi svou sbírku mincí. Velmi brzy se však stane obětí dalších nehod a katastrof způsobených malým rošťákem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Opravdu celkem povedená rodinná komedie s velmi dobrým Walterem Matthauem a také vtipným Denisem, která se ale dle našeho vkusu až moc podobá o něco staršímu bráškovi Sám doma. Jinak samozřejmě spousta scének nedotažených a najdou se i hluchá místa, ale přesto to má jakousi údernost a podařený vtip a samozřejmě vám to několikanásobně zlepší náladu. Také náš oblíbený Christopher Lloyd se tu neztratil a tohle obsazení vytvořilo poměrně dobrou americkou rodinnou komedií, kterou jsme rozhodně neviděli naposled! 65% ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Milá rodinná pohoda plná zábavných situácií, ktoré zabezpečuje blonďavý chlapec s nevinnou tvárou a nevinnými úmyslami, ale výsledok už tak nevinne nevyzerá a takto dokáže zabaviť celú rodinu. Postavy a niektoré situácie sú občas celkom predvídateľné, ale vždy vás zaujíma, ako sa to tomu Denisovi podarí. Na konci vykrádačka Sám doma, ktorá však dobre pobavila. Neomrzí ani po pár zhliadnutiach :) 7/10 (Videné v TV, SK dabing) ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Dennis - postrach okolí je jedna z mých nejoblíbenějších komedií. Je plná Dennisových hlášek a komických scének, které Dennis provádí svému sousedovi panu Mitchellovi. Například když si Dennis hraje na doktora a střelí prakem aspirin sousedovi do pusy, zničí mu umělé zuby, střelí barvu do grilu nebo zlikviduje zahradní hostinu. Tak jak je samotný Dennis roztomilý dacan, tak spousta osob ve filmu mají své kouzlo. Znáte nějakého zahradníka, který obětuje čtyřicet let pro deset sekund krásy, jakým je Dennisův soused? Podobně ujetý je i zlodějíček v podání Christophera Lloyda, který se přitoulá do poklidného města. Další nezapomenutou osobou je neškodný, malý Dennisův kamarád, který šilhá. Dennis má i další povedené kamarády jako protivnou tlustou holku, která vnucuje, že v bojových pevnostech bývaly koberce a toalety pro vojákovy manželky. Nejlepší je stejně scénka, kdy nabídne jinému klukovi na políbení zadek své panenky a pak jej oslovuje "líbači prdelí". [8919. hodnocení, 169. komentář, 58%] ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Pre mňa je tento film akýmsi voľným pokračovaním filmov zo série Sám doma. Navyše ten Denis vyzerá dosť podobne ako jedno dievča, ktoré poznám zo strednej školy, takže hneď mi predstavivosť nabehla. Tento príbeh je už priam legendárny, je to taký mix starších a novších časov, je tam veľa srandy, ale má to aj veľa slabších miest, každopádne to nie je taká katastrofa. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Fakt dobrá snímka, pretože Denisa pozná asi každý a pána suseda si tu zahral skvelý Walter Matthau takže sa máte na čo tešiť. Walter je tu nezabudnuteľný rovnako ako v roli Einsteina vo filme I.Q. Veľmi dobrý príbeh plný srandy a zábavy a dobrodružstva. Nesmie chýbať ani úplne nemotorný zlodej, ktorého hlavný hrdina oklame svojou chytrosťou. Ja som sa teda dosť nasmial, ale toto všetko si pamätám z detstva. Film som už dobrých 15 rokov nevidel, takže ma berte s rezervou. Neviem či v súčasnej dobre mladých zaujme. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (13)

  • Dům, ve kterém bydlel Denis (Mason Gamble), sídlí ve skutečnosti na adrese 1624 Ashland Avenue, Evanston, Illinois, USA. (ČSFD.cz)
  • Vo Veľkej Británií bežal film v kinách pod jednoduchším názvom Dennis, a to z dôvodu, aby si ho ľudia nesplietli s kresleným seriálom s identickým názvom z 50. rokov. (vander19)
  • Pes Ruff je ve skutečnosti fenka Betty. (Rominator)

Reklama

Reklama