Reklama

Reklama

Na území žen

  • USA In the Land of Women (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý spisovatel Carter Webb právě dostal kopačky od své lásky. Zničený se stěhuje na předměstí Michiganu, aby se staral o svou svéráznou nemocnou babičku. Touží napsat knihu, která by se stala bestsellerem.
Brzy po příjezdu se seznámí se Sarah Hardwickovou (Meg Ryan) a jejími dcerami Lucy a Paige. Mezi ním a okouzlující, bezprostřední Sarah začíná vznikat zvláštní vztah. Jenže o sblížení s Carterem usiluje i dcera Lucy. Jejich životy se vzájemně proplétají a Carter znamená pro ženy ve svém okolí víc, než by se zdálo… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Film svým námětem je určen pro mladší generaci (včetně diskoték a hudby), ale též obsazením je pro mě takovým "béčkovým " filmem. Meg RYAN zde hraje nemocnou ženu s rakovinou, která je podváděna svým manželem. Toto zůstává ve filmu nedořešeno jako spoustu jiných drobných nakousnutých situací, takže mě to vůbec ale vůbec neoslovilo. Místama jsem zývala nudou a chtěla DVD vypnout. To už "Podzim v New Yorku", který se též zabýval nemoci- rakovinou měl aspoň velmi dobré herecké obsazení a mělo to hlavu a patu. P.S.Tleskám komentáři k tomuto filmu kolegy "DALE". ()

chmíří 

všechny recenze uživatele

Slabší 4* hlavně za těch příjemně stravených 90min., je mi sympatické že si film nehraje na něco na co nemá, a k tomu aby byl příjemně koukatelný mu stačí výborné obsazení ( až překvapivě krásná Meg Ryan a samozřejmě Kristen Stewart, a ktomu pohodový Adam Brody) a živé dialogy doplněné životním příběhem. Nic víc nic mín...70% ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Carter se stehuje za svoji babickou, aby utekl od vzpominek na nedavno nestastne skonceny vztah. Jako spisovatel hleda inspiraci a dostava se do spolecnosti rodinky, kde matka Sarah s kterou se seznamuje, proziva tezke obdobi a jeji dcery se museji vyrovnavat s necekane nadeslou situaci. Prumerne drama zaujme, ale nedostane se, jak se rika, pod kuzi. 55% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tohle není žádné extra dílo. Scénář je průměrný, občas zaškobrtne, herecké výkony a role jsou také takové mdlé (ale Stewart jako malá sestra Page byla skvělá), konec velmi decentní (což je možná spíše dobře). Ale přesto jsem tenhle kousek hodnotil lépe než by z předcházejících slov plynulo. To protože si mě nějakým neznámým způsobem získal. Možná zahrál na správnou strunu, možná ta nálada a myšlenka filmu. Takže úmyslně nadhodnocuji. Ale je to mé subjektivní hodnocení, mohu si to dovolit. ()

charlosina 

všechny recenze uživatele

Film, který se toho tolik snaží říct, ale vyznívá do prázdna... Pro mě velké zklamání. Očekávala jsem něco jiného, než "jen" těžkopádné dialogy a skřípající sentiment. Tvůrci nabídli příliš málo (a navíc plytkých) indicií k tomu, abych se mohla ponořit do děje či s některou z postav (byť jen na okamžik) soucítit. Škoda. Kristen Stewart mě na to nalákala, ale John Kasdan zklamal. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama