Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější South Park, jakej jsem kdy viděl. Parodie na Hvězdné války, Hvězdnou bránu, Pána prstenů a další filmy. Setkáte se zde s Lukem Skywalkerem, Gandalfem, Aslanem, Wonder Woman, Frankensteinem, Freddie Krugerem, Melem Gibsonem, který si kroutí bradavkami, Kurtem Russelem a vánočními znásilňujícími veverkami, které shání po lese AIDS. Totální mazec. A nakonec vše dobře dopadlo i pro Cartmanovy koule ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Srovnavat tohle s Peklem na zemi moc nejde, precejen je tady videt, ze se jen jedna o tri spojeny dily serialu, nicmene napad na risi predstav je perfektni, je tu sparodovanejch spousta filmu a cely to je solidni masakr. A do toho vseho tu je mozna jeste zabavnejsi linie s lizanim Cartmanovo kouli, ty jeho pripravy na lizani byly naprosto brutalni. Opet po case perfektni 2D animovanej "film". ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

"Tohle je důkaz, že MenBearPig žije, odlétám, fííííí." Když jsem zjistil, že je část jedenácté série rozdělena na "trilogii", poněkud jsem se zhrozil. Čekal jsem docela podivné tři díly, které jen tak plynou a vtipu moc nebude. Začlo to sázkou o lízání Cartmanových koulí a přešlo to do úžasného dobrodružství, ve kterém byli hrdinové všichni. Docela sranda vidět Freddyho Kruegera, jak se bojí Cartmanových imaginárních zvířátek ;-) ()

Snipsley 

všechny recenze uživatele

Jedná se o další sprosťárnu, je to ale podané tak inteligentnám způsobem, že tohle je prostě skvost. Jde o úplně imaginární svět obestřen tolika narážkami a filmovými postavami i herci, že některé hlášky jsou fakt paráda. Those aren't ideas, those are special effects! - I... don't understand the differents. Micheal Bay rulez :) ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Dočká se Cartman lízání svých koulí? Který ze slavných režisérů (Michael Bay, Mr. Night Shaymalah, Mel Gibson) poradí americké vládě jak na teroristy? Bude zachráněn Imaginationland? Otázky vám zodpoví trilogie SP spojená v jeden film. Výborná je především přítomnost filmových herců, postav a utahování si z nich. Vidět můžete např. Kurta Russella, Morpheuse, Luka Skywalkera, Freddyho Krugera, Pepka Námořníka a spoustu dalších. .A pokud se budete pozorně dívat, v Imaginationlandu mužete spatřit např. Predátora, Vetřelce, Ronalda McDonalda, Flashe, Djokera, Gremlina atd. Nabízí se i náběh parodíí na několik filmů. Zkrátka Imagination...Imagination...Imagination... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama